Σάλος απ’ το ρεπορτάζ της «Πολιτείας» για το fund – «φάντασμα» | Η δικαστική “νίκη” Πατρινού Δικηγόρου που υποχρέωσε το fund σε διαπραγμάτευση

Facebook
Twitter

 

του Αχιλλέα Ροδίτη

Αίσθηση και πολλές συζητήσεις προκλήθηκαν στην τοπική κοινωνία αλλά και πανελλαδικά μετά το ρεπορτάζ της «Πολιτείας» για την δικαστική δικαίωση Πατρινού ο οποίος μάταια αγωνιζόταν για να εντοπίσει κάποιον υπεύθυνο από fund, προκειμένου να παραλάβει μια αναλυτική βεβαίωση οφειλών αλλά και να έρθει σε συνεννόηση για την ρύθμιση – τακτοποίηση.

Είναι από τα θέματα που απασχολούν πανελλαδικά. Και πού συζητήθηκαν ακόμα και στην προεκλογική αντιπαράθεση των κομμάτων τα οποία έχουν εντάξει στα προγράμματα τους και θέσπιση ειδικών νομικών διατάξεων ώστε τα  funds να μην παραμένουν στο απυρόβλητο του «σκότους», ως «φαντάσματα», αλλά να έχουν την υποχρέωση να είναι εμφανή και συζητήσιμα προς τους πολίτες.

Το ρεπορτάζ της «Πολιτείας», προκάλεσε τις εξελίξεις που καταγράφηκαν από αλλεπάλληλα δημοσιεύματα και αναδημοσιεύσεις, στον Τύπο, αφού ανέδειξε την ύπαρξη σχετικής Δικαστικής Απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πατρών, (συγκεκριμένα της υπ’ αριθμ. απόφασης: 620/23), που όχι μόνο δικαίωση συμπολίτη από την Πάτρα, αλλά επιπλήττει αυστηρότατα το fund το οποίο υποχρέωσε να παραδώσει στον οφειλέτη αναλυτική κατάσταση οφειλών και να εμφανιστεί διά υπευθύνων ενώπιον του για να συνεννοηθούν περί της εξόφλησης βάσει ρύθμισης.

1 βαβαροθτασ

 

Την υπόθεση είχε χειριστεί ο Πατρινός Δικηγόρος κ. Άκης Βαβαρούτας ο οποίος, μεταξύ άλλων, είχε τονίσει, ότι:  «ο εντολές μου, και δανειολήπτης, επί… μήνες ολόκληρους, κατέβαλλε προσπάθειες να έρθει σε μια στοιχειώδη επικοινωνία με κάποιον υπεύθυνο, για να μάθει τι ακριβώς οφείλει. Τηλεφωνούσε, έστελνε emails, ακόμα και συστημένες επιστολές, στο fund. Αλλά ποτέ και κανείς δεν του απάντησε, ούτε ασχολήθηκε με το αίτημα του…».

Κι αφού ο άνθρωπος απηύδησε, μέσω του Δικηγόρου του, (κ. Βαβαρούτας), προσέφυγε στην Δικαιοσύνη, καταθέτοντας Ασφαλιστικά Μέτρα. Η υπόθεση εκδικάστηκε στην Πάτρα πριν από μερικές εβδομάδες και προ ημερών εκδόθηκε και το σκεπτικό της απόφασης που δικαιώνει απολύτως τον Πατρινό δανειολήπτη.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top