Διαβάστε στην «Πολιτεία»: Ισχυρή αυτοδυναμία και ακροδεξιά «στροφή»

Facebook
Twitter
Ήταν αναμενόμενη η αυτοδυναμία των 158 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας. Παρά το γεγονός πως προέκυψε οκτακομματική βουλή με τρεις ακροδεξιούς άξονες (Σπαρτιάτες, Ελληνική Λύση και Νίκη) το πολιτικό διακύβευμα της αυτοδυναμίας επιβεβαιώθηκε. Στη Βουλή και η «Πλεύση Ελευθερίας», απέτυχε για μία ακόμη φορά ο Γιάννης Βαρουφακης. Αναλυτικά αποτελέσματα στην Επικράτεια και στην Αχαΐα.

 

Στιγμιότυπο οθόνης 2023 06 26 010417Η Αχαΐα έμεινε «γαλάζια» με υποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν άλλαξε τίποτα στη σειρά των κόμματων στην Αχαΐα. «Γαλάζιος» ο Νομός, υποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ. Τρεις βουλευτές εκλέγει η ΝΔ, δύο ο ΣΥΡΙΖΑ και από έναν ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Νίκη και Σπαρτιάτες. Πανηγυρισμοί και «παγωμάρα» στην Αγίου Ανδρέου.

 

Πώς υποδέχτηκαν οι Αρχηγοί το αποτέλεσμα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ορκίζεται σήμερα Πρωθυπουργός. Οι πρώτες πληροφορίες για το Υπουργικό Συμβούλιο. Κυβερνητικός εκπρόσωπος ο πατρινός Παύλος Μαρινάκης. Οι σκέψεις για υπουργοποίηση Αχαιών. Φαβορί η Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Στιγμιότυπο οθόνης 2023 06 26 010417

Αχαΐα: Το αποτέλεσμα

και οι αυτοδιοικητικές εκλογές

Πόσο επηρεάζει το εκλογικό αποτέλεσμα τις εκλογές στο Δήμο Πατρέων. Ποιοι κερδίζουν και ποιοι χάνουν «πόντους». Ξεκινούν οι ζυμώσεις.

 

 

ΛΙΠΟΘΥΜΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΕΥΡΗΜΑ

Μιλούν στην «Πολιτεία» συγγενείς που έζησαν από «πρώτο χέρι» την «σκληρή» περιπέτεια της σορού που δεν ανήκε στον άνθρωπό τους στα Μποντέικα. Λιποθύμησαν στην θέα.

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top