Διαβάστε στην «Πολιτεία»: Το «στοίχημα» της Οικονομικής Αστυνομίας στην Πάτρα

Facebook
Twitter
Ο παράνομος στοιχηματισμός και η πιθανή εμπλοκή γνωστού αθλητικού παράγοντα της Πάτρας που δραστηριοποιείται στη Super League 2 αποτελεί αντικείμενο ουσιαστικής έρευνας των στελεχών της Οικονομικής Αστυνομίας.

Κλιμάκιο της Υπηρεσίας βρέθηκε στην Πάτρα, έκανε «φύλλο και φτερό» προσωπικά του στοιχεία και σε συνδυασμό με έρευνες και σε περιοχή της Αττικής επιδιώκει να συγκεντρώσει στοιχεία προκειμένου να προκύψει (ή όχι) αν και σε ποια έκταση έχει διαπραχθεί το αδίκημα. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν από τον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

ΠΟΛΙΤΕΙΑ 03 07 23ΕΝΟΙΚΙΑ «ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΦΙ» ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ

Πώς όλη η Πάτρα έγινε ένα

απέραντο Airbnb

Ισραηλινές εταιρείες κάνουν «επέλαση» στην Πάτρα αγοράζοντας σπίτια και πολυκατοικίες. Φαίνεται πως ο επόμενος σταθμός τους είναι τα Προσφυγικά. Γιατί αντιδρούν οι ξενοδόχοι, στο φαινόμενο που έχει πάρει διαστάσεις «χιονοστιβάδας».

 

Οι «μπόμπες» θα «έφτιαχναν» και την Πάτρα

Η κατάσχεση μεγάλων ποσοτήτων νοθευμένων ποτών σε Ασπρόπυργο και Καλλιθέα, πρόλαβε δρομολόγια και για την Πάτρα. Το φαινόμενο απασχολεί ιδιαίτερα διότι εκτός των άλλων χρήση κάνουν και ανήλικοι.

ΠΟΛΙΤΕΙΑ 03 07 23

ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ

Ξύλο και ένταση στην κηδεία για τα… δημοτικά

Είναι σε όλους γνωστό πως ιδιαίτερα στα χωριά οι εντάσεις για τα Δημοτικά ξεπερνούν πολλές φορές τα όρια στις σχέσεις και τις συμπεριφορές των ανθρώπων. Στη Δυτική Αχαΐα δύο άνδρες αρπάχτηκαν στη διάρκεια νεκρώσιμης Ακολουθίας στον προαύλιο χώρο του Ναού και ξυλοκοπήθηκαν άγρια μεταξύ τους γιατί διαφώνησαν. Τρίτος πήγε να τους χωρίσει και κατέληξε στο Κέντρο Υγείας!

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

«ΒΡΕΧΕΙ» ΣΟΒΑΔΕΣ

Ζούμε σε μια πόλη που αν την περπατήσεις πρέπει να ‘χεις δυο τουλάχιστον πράγματα κατά νου: να προσέχεις τα πεζοδρόμια, μην πέσεις σε τρύπα ή σπασμένη πλάκα και να προσέχεις και ψηλά μην σου ‘ρθει σοβάς. Όσο για το δεύτερο, πληθαίνουν τα περιστατικά ακόμη και με τραυματισμούς. Το πιο πρόσφατο στην οδό Μαιζώνος, απέναντι από το Δημαρχείο.

ΠΟΛΙΤΕΙΑ 03 07 23ΠΑΤΡΑ

Μας «χαιρετάει»

το «Queen of the Oceans»

Μετά από τρία χρόνια που βρίσκεται δεμένο στο Λιμάνι της Πάτρας το «Queen of the Oceans» φαίνεται πως εγκαταλείπει την πόλη. Πληροφορίες αναφέρουν πως είτε θα μεταπωληθεί, είτε θα μεταφερθεί σε ναυπηγείο του εξωτερικού.

Το τρένο «καίει»

τον Πελετίδη

Την νέα Αχαιή υφυπουργό υποδομών Χριστίνα Αλεξοπούλου αναζητά ο Κώστας Πελετίδης. Με το βλέμμα στο τρένο ο Δήμαρχος Πατρέων καθώς θέλει να «ξεμπερδέψει» γρήγορα με την υπόθεση αυτή.

Η Αχαΐα που «σήκωσε

και έριξε» τον Αλέξη Τσίπρα

Πώς ο Αλέξης Τσίπρας «στοιχημάτισε» στην Αχαΐα αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Η άνοδος και η πτώση του στον Νομό των Παπανδρέου που κατάφερε να «κρατήσει» το 2019, αλλά έχασε «με κρότο» τόσο τον Μάιο όσο και τον Ιούνιο.

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ

Τα σενάρια και οι επιρροές

των Εθνικών Εκλογών

Αχαΐα-Πάτρα: Τι επιφυλάσσουν για τους υποψήφιους Δημάρχους τα πρόσφατα αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών. Όλα τα σενάρια.

ΔΗΜΟΣ

Σήμερα «κλειδώνει» ο Κώστας Σβόλης

Καλεί απόψε σε συγκέντρωση σε κεντρικό ξενοδοχείο και κάνει ανακοινώσεις για τον Δήμο Πατρέων ανακοινώνοντας πάνω από 100 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top