Βύρωνας: Πιτ μπουλ κατασπάραξαν την 60χρονη – Την βρήκε με δαγκωματιές στο πρόσωπο ο γιος της

Facebook
Twitter

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου ένας άνδρας στον Βύρωνα όταν άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος του και εντόπισε τη μητέρα του να κείτεται στο έδαφος αναίσθητη και να φέρει πολλαπλές δαγκωματιές στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν σήμερα στις 2:20 τα ξημερώματα, ενώ πίσω από την επίθεση φέρεται να βρίσκονται τα δύο σκυλιά της οικογένειας, ράτσας πιτ μπουλ.

Όπως είναι λογικό ο άνδρας σοκαρίστηκε από το θέαμα και κάλεσε αμέσως τις Αρχές. Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν τη γυναίκα νεκρή μέσα σε μία λίμνη αίματος με τραύματα που παρέπεμπαν ξεκάθαρα σε δαγκωματιές. Αστυνομικές πηγές, μιλώντας στο protothema.gr, ανέφεραν πως στο διαμέρισμα κατοικούσε ο άνδρας μαζί με τη μητέρα του και τα δύο σκυλιά.

«Αυτό που αναμένεται να φανεί τώρα από την έρευνα που θα κάνει ο ιατροδικαστής είναι αν η γυναίκα πέθανε από την επίθεση που δέχθηκε από τους σκύλους ή αν πρώτα έχασε για κάποιον άλλο λόγο τις αισθήσεις της και εν συνεχεία δέχθηκε την επίθεση» σημείωσαν οι ίδιες πηγές.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Κύλιση στην κορυφή