Φουλ το κυκλοφοριακό στη Μαρίνα της Πάτρας – Ζητούν απαγόρευση οι καταστηματάρχες

Facebook
Twitter

 

 

Σε «κίνημα» εξελίσσεται σιγά σιγά το αίτημα καταστηματαρχών της Ηρώων Πολυτεχνείου για την κίνηση οχημάτων μέσα απ’ τον χώρο της Μαρίνας προς το θεατράκι.

Ο ένας μετά τον άλλον οι επαγγελματίες υποστηρίζουν ότι τις μέρες και ώρες αιχμής, το κυκλοφοριακό κομφούζιο που προκαλείται είναι άνευ προηγουμένου.

Καθ’ υπερβολή, αλλά πολύ χαρακτηριστικά, ένας μαγαζάτορας δήλωσε: «Είναι ακόμα χειρότερα κι απ’ την Κορίνθου και την Αγίου Ανδρέου, μεσημέρι, και πολύ χειρότερα απ’ την Γεωργίου Παπανδρέου με το μποτιλιάρισμα εκατοντάδων μέτρων». Είναι πια καθολική η απαίτηση να απαγορευτεί πλήρως η διεξαγωγή κίνησης τουλάχιστον στα ΙΧ αυτοκίνητα και προπαντός η στάθμευση τους στον παραλιακό πεζόδρομο.

Υπάρχει όμως και το αντεπιχείρημα. Διότι υπάρχει ο υπαίθριος χώρος στάθμευσης εντός του παραλιακού τμήματος, πέριξ στο θεατράκι, προς τον οποίο δεν υπάρχει άλλη δίοδος πρόσβασης.

Και με δεδομένο ότι οι επισκέπτες πηγαίνουν για τις καφετέριες, θεωρείται βέβαιο ότι το κυκλοφοριακό θα εξακολουθήσει να υπάρχει απλά θα μεταφερθεί στους πάνω δρόμους, στην Ηρώων Πολυτεχνείου και στα γύρω κατοικημένα στενά. Γεγονός που έπειτα θα ξεσηκώσει διαμαρτυρίες από κατοίκους της περιοχής.

«Με άλλα λόγια, τα μαγαζιά είναι που προσελκύουν τον κόσμο αλλά ψάχνουμε να βρούμε πώς να μην γίνεται πανδαιμόνιο, αλλά μόνο μπροστά από τα μαγαζιά. Ε, δεν είναι έτσι…», λέει κάτοικος της Ηρώων Πολυτεχνείου.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

 

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top