Σοφία Στεφανοπούλου: Παρουσία με γνώση για Τουρισμό, Πολιτισμό, για μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη…

Facebook
Twitter

Η Σοφία Στεφανοπούλου, που είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το σπιράλ και τον Πέτρο Ψωμά, αποτελεί μία ξεχωριστή κι ιδιαίτερη προσωπικότητα που έχει αποδείξει με την προσωπική της σφραγίδα τις γνώσεις και τις ικανότητές της στον Τουρισμό και στον Πολιτισμό.

Γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι πραγματικά σημαίνει «ποιότητα ζωής» και «ανάπτυξη» σε μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη, όπως… πρέπει να είναι η Πάτρα κι έτσι η δική της υποψηφιότητα μπαίνει με έντονα γράμματα στη λίστα επιλογής. Άλλωστε η κα Στεφανοπούλου έχει να συνεισφέρει πολλά στην προσπάθεια αλλαγής της πόλης και μετακίνησης της προς μία εποχή του Αύριο, του σύγχρονου, του ευρωπαϊκού χαρακτήρα.

«Πιστεύω ότι στη ζωή μας πρέπει να διεκδικούμε και να παίρνουμε αυτό που δικαιωματικά μας ανήκει. Το ίδιο ισχύει και για την πόλη μας, την Πάτρα. Συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές γιατί αισθάνομαι ενεργή πολίτης, θέλω να καταθέσω την πρότασή μου για το κοινό καλό, θέλω να δουλέψω και να ενεργοποιηθώ μέσα από συλλογικές διαδικασίες για την υλοποίηση ενός οράματος που θα αναβαθμίσει την Πάτρα σε σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη», έχει τονίσει η ίδια.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top