Αλέξανδρος Βρης (σπιράλ): Ήταν ένα ταξίδι πρωτόγνωρο, έντιμο και δημιουργικό

Facebook
Twitter

 

 

Του Αλέξανδρου Βρη, υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με το σπιράλ

 

Ήταν ένα ταξίδι πρωτόγνωρο, έντιμο και δημιουργικό.

Μία αφορμή να συναντηθώ με φίλους, να επικοινωνήσω με γνωστούς, να περπατήσω στις γειτονιές, να χτυπήσω τη πόρτα, να μπω στο μαγαζί, να καθίσω στο ίδιο τραπέζι με πολλούς από εσάς.

Μία ευκαιρία να συστηθώ, να εκφράσω αυτά που πρεσβεύω και να μοιραστώ τις απόψεις μου για ζητήματα της πόλης.

591 από εσάς με τιμήσατε με την ψήφο σας. Σας είμαι ευγνώμων, με κάνατε να αισθανθώ δικαιωμένος για την επιλογή μου να συμμετάσχω για πρώτη φορά στα κοινά.

Νιώθω υπερήφανος για τη πρότασή μας και ευχαριστώ προσωπικά τον Πέτρο Ψωμά και τα μέλη του σπιράλ για τον όμορφο, μαχητικό και δίκαιο αγώνα μας.

Οφείλω ένα μεγάλο μέρος του αποτελέσματος στους δικούς μου ανθρώπους, τους γονείς μου, την αδερφή μου και την οικογένειά μου που ήταν δίπλα μου με τις συμβουλές, τις ιδέες και το προσωπικό τους τρέξιμο. Τους ευχαριστώ, όπως και τους φίλους μου, νέους και παλαιούς, που με πίστεψαν και με στήριξαν με κάθε τρόπο.

Εύχομαι καλή δύναμη στους εκλεγμένους δημοτικούς, διαμερισματικούς και τοπικούς συμβούλους και καλή επιτυχία στο έργο της Δημοτικής Αρχής την επόμενη πενταετία.

Με τη βοήθεια του Θεού θα είμαι παρών να διεκδικώ για την πόλη μας λαμβάνοντας υπόψη και τιμώντας το μερίδιο της ευθύνης που μου αναθέσατε σε αυτές τις εκλογές.

 

Με εκτίμηση προς όλους τους Πατρινούς,

Αλέξανδρος Βρης

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top