ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΗΝ «ΠΟΛΙΤΕΙΑ»: Ο Πατρινός Eπίσκοπος με τη διπλή ζωή, το γυμνισμό και την καταγγελία για βιασμό

Facebook
Twitter
Ο πατρινός Επίσκοπος της Ορθόδοξης Εκκλησίας που στους Ιερούς Ναούς και στις συναναστροφές του με τον «κλήρο» ήταν ο ιεράρχης επιστήμονας που με τον θαυμαστό λόγο του «συνέπαιρνε» τους πιστούς.

Όμως παράλληλα μεταμορφωνόταν σε Dr Jekyl, γινόταν δούλος του σεξ, ζούσε με την εκάστοτε ερωτική του σύντροφο, έβγαζε τα ράσα και κυκλοφορούσε με πολιτικά, άλλο όνομα και ενίοτε… χωρίς ρούχα.

Στο τέλος καταγγέλθηκε για βιασμό ΑμεΑ, υπόθεση την οποία διερευνά η Δικαιοσύνη.

«Σιώπησε» το Πατριαρχείο που γνωρίζει… από τον Φεβρουάριο,

Η «Πολιτεία» σήμερα αποκαλύπτει μία ιστορία που προκαλεί αίσθηση και θα αφήσει άφωνους όσους θα τη διαβάσουν.

ΠΟΛΙΤΕΙΑ 30 10 23 2

ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΏΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΩΘΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ 

Σε συναγερμό η ΕΛ.ΑΣ. μετά την επίθεση στην Ερμού

Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκε από τα ξημερώματα της Κυριακής η τοπική ΕΛ.ΑΣ. μετά από επίθεση περίπου 40 ατόμων από τον αντιεξουσιαστικό χώρο στο Αστυνομικό Μέγαρο. Οι νεαροί πέταξαν πέτρες, ενώ οι αστυνομικοί απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και ρίψη χημικών. Τι απάντησε η Αστυνομία στον ισχυρισμό τους πως έπεσαν πυροβολισμοί στον αέρα.

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΝΤΑΒΛΟΥΡΟΣ

Η «ακτινογραφία» της μαγνητικής τομογραφίας καρδιάς

Ο καθηγητής καρδιολογίας μιλά σήμερα στην «Πολιτεία» αποκαλύπτοντας τα μυστικά της μαγνητικής τομογραφίας καρδιάς. Μίας εξέτασης απαραίτητης για τον ασθενή που μέχρι πρότινος γινόταν μόνο σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα στην Πάτρα, αλλά τώρα παρέχεται στους ασθενείς από το Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρας «Άγιος Ανδρέας».

ΠΟΛΙΤΕΙΑ 30 10 23 2ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΜΙΧΑΗΛ

Έτσι είναι η δουλειά στο εξωτερικό

Η Ελληνίδα Μαριαλένα Μιχαήλ μετανάστευσε στις Βρυξέλλες στη διάρκεια της πανδημίας και ήδη συστηματοποίησε τη ζωή της. Ο μισθός φθάνει στα 2.300 ευρώ το μήνα, πέντε μέρες εργασίας την εβδομάδα, ενοίκιο στο 1/3 του εισοδήματος και τιμές όπως στην Ελλάδα. Μιλάει στην «Πολιτεία».

ΒΕΛΓΙΟ

Η «Πολιτεία» πήγε μαγαζιά

και είδε τις τιμές

Πήγαμε στην αγορά των Βρυξελλών και καταγράψαμε τιμές και Υπηρεσίες. Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την καθημερινότητα στην πρωτεύουσα του Βελγίου.

ΠΟΛΙΤΕΙΑ 30 10 23 2ΤΑΣΟΣ ΓΙΑΤΡΑΣ

Η ακρίβεια φέρνει «βαρύ

χειμώνα» στην Εστίαση

Οι εστιάτορες δεν πλησιάζουν μοσχάρι και λάδι ενώ η ακριβή ενέργεια τους καθηλώνει οικονομικά. «Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση δεν μας… βλέπουν καν σαν επαγγελματίες»

ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ ΜΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΡΥΘΜΙΑ

Αυτόφωρο για δίπλωμα και από την  Άμεση Δράση

Μέχρι σήμερα οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης δεν «έπαιρναν» στο αυτόφωρο οδηγούς που στερούνταν την άδεια ικανότητας οδήγησης. Μία γραφειοκρατική αρρυθμία δεν τους το επέτρεπε, όπως συνέβαινε και συμβαίνει) στις άλλες Υπηρεσίες. Το θέμα λύθηκε με παρέμβαση της τοπικής ηγεσίας της Αστυνομίας.

Η κάρτα μηδενίζει

το κέρδος στα τσιγάρα

Ξορκίζουν οι περιπτεριούχοι την αγορά τσιγάρων με κάρτα. Οι παρακρατήσεις των Τραπεζών στην ουσία ισοσκελίζουν το κέρδος τους.

Κομβική εκδήλωση για τις

αποζημιώσεις στα Καλάβρυτα

Με προσκεκλημένους τους Προκόπη Παυλόπουλο, Κώστα Καραμανλή και Ηλία Κλάππα προετοιμάζεται μία μεγάλη και ιστορικής σημασίας εκδήλωση στις 8 Δεκεμβρίου στα Καλάβρυτα για τις Γερμανικές αποζημιώσεις, στον απόηχο της παρέμβασης του πρώην Πρωθυπουργού που αναπτερώνει το ηθικό των Νομικών που ασχολούνται με το θέμα.

Οι Πατρινοί 

τίμησαν το “ΟΧΙ”

Με σύμμαχο τον καιρό χιλιάδες συμπολίτες τίμησαν την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε η υφυπουργός Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου.

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top