«Πολιτεία»: «Λέω αλήθεια και έχω αποδείξεις» δηλώνει η 54χρονη που αποκάλυψε την διπλή ζωή του Επισκόπου

Facebook
Twitter
Η 54χρονη γυναίκα που αποκάλυψε την διπλή ζωή του Πατρινού Επισκόπου και τον έχει καταγγείλει για τον βιασμό του 60χρονου ΑμΕΑ αδελφού της, ανοίγει τα χαρτιά της» στην «Πολιτεία».

H αποκάλυψη προκάλεσε πανελλήνιο σάλο με πολλές αναφορές στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, αλλά και σε τηλεοπτικές εκπομπές σταθμών εθνικής εμβέλειας.

Τι απάντησε ο Επίσκοπος στο ρεπορτάζ της «Πολιτείας». Αρνείται τα πάντα και δηλώνει θύμα στοχοποίησης.

Στιγμιότυπο οθόνης 2023 11 05 230813ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΠΌ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΟΥΣ

Βεντέτα αντιεξουσιαστών ακροδεξιών στα Προσφυγικά

Την ώρα που πανελλήνια παρατηρείται έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα σε αντιεξουσιαστές και ακροδεξιούς, η βεντέτα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε συγκεκριμένες ομάδες νεαρών στην περιοχή των Προσφυγικών ανησυχεί τους κατοίκους. Ζητούν πιο έντονη αστυνόμευση της ευρύτερης περιοχής.

Πήδηξε στο κενό και βρήκε το θάνατο

Σοκ σε κατοίκους και αστυνομικούς στην οδό Καρατζά από το θάνατο 23χρονης φοιτήτριας. «Ήταν πανέμορφη. Κρίμα» λέει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Πώς έσωσα τη γυναίκα από πνιγμό

Μιλάει στην «Πολιτεία» ο άνδρας που έβγαλε από το αυτοκίνητό της την γυναίκα που κινδύνευσε να πνιγεί στη γέφυρα του Ακταίου.

Στιγμιότυπο οθόνης 2023 11 05 230813ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ

«Μόνο με καμπάνια

και όχι με κάμερες»

Τα συνθήματα που έγραψαν άγνωστοι καταστρέφοντας το Αρσάκειο, αλλά και σε άλλα σημεία της πόλης, αποτέλεσαν αντικείμενο συζήτησης της «Πολιτείας» με τον αντιδήμαρχο Χρήστο Κορδά. Λέει πως δεν επιτρέπεται βάσει Νόμου η χρήση καμερών και προτείνει την έναρξη καμπάνιας με την ελπίδα να περιοριστεί το φαινόμενο στην πόλη.

 

Στιγμιότυπο οθόνης 2023 11 05 230813ΦΑΚΕΛΟΣ ΛΙΜΑΝΙ

Η Ηγουμενίτσα «σκουντάει»

την Πάτρα για αλλαγή ταυτότητας

Η «Πολιτεία» ανοίγει από σήμερα τον φάκελο του Λιμανιού της Πάτρας. Η νέα ταυτότητα και η κατεύθυνση που πρέπει να αποκτήσει μετά την μείωση της κίνησης από τον ανταγωνισμό της Ηγουμενίτσας.

 

Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι

των δημοτικών εκλογών

Οι επιδόσεις στην κάλπη των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων. Ποιοι κέρδισαν, ποιοι έχασαν, ποιοι επανεκλέγησαν. Οι διαφορές των εκλογικών επιδόσεων σε σχέση με τις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της Πάτρας.

ΚΑΛΠΕΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ

Μπορεί να εκλέξουμε

ευρωβουλευτές Δ. Ελλάδας

Και τώρα που τέλειωσαν οι αυτοδιοικητικές εκλογές οι Πατρινοί και οι Αχαιοί σύντομα θα ξανακληθούν στις κάλπες για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου. Το εκλογικό σύστημα μπορεί να μείνει ως έχει, πολύ πιθανό όμως να αλλάξει. Αν ισχύσουν οι αλλαγές, θα εκλέγουμε Ευρωβουλευτές Δυτικής Ελλάδας.

ΤΖΟΓΙΑ ΚΑΠΠΑΤΟΥ

Έσβησε μία ιστορία του

αντιδικτατορικού αγώνα

Θλίψη προκάλεσε ο θάνατος της ηρωίδας του αντιδικτατορικού αγώνα της Πάτρας Τζόγιας Καππάτου. Η «Πολιτεία» δημοσιεύει συνέντευξή της στον Αχιλλέα Ροδίτη. Μιλάει για το όνειρο της που δεν είδε να υλοποιείται.

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top