Πάτρα: Φανάρια σβηστά, παλλόμενα και ενίοτε «καλυμμένα»

Facebook
Twitter

Το αλαλούμ με τους φωτεινούς σηματοδότες στην Πάτρα συνεχίζεται. Άλλα είναι σβηστά (δεν λειτουργούν), άλλα είναι… διπλά (λόγω των αναμενόμενων αντιδρομήσεων), άλλα «παλλόμενα» (έχουν προσωρινή βλάβη)… ε, και κάποια λειτουργούν!

Αν παρατηρήσουμε την κατάσταση στην πόλη παρατηρούμε ότι από την Βορείου Ηπείρου προς το κέντρο της Πάτρας, περισσότερα είναι τα φανάρια που δεν λειτουργούν από εκείνα που δουλεύουν.

Το ίδιο συμβαίνει και στην άλλη πλευρά της Πάτρας, στην βόρεια από την Αγυιά και την Αγίας Σοφίας, μπαίνοντας προς τα μέσα. Εκτός των παραπάνω υπάρχει και το «μπέρδεμα» με τους διπλούς φωτεινούς σηματοδότες στην Κανακάρη, την Κορίνθου, την Γούναρη κ.λπ..

Μάλιστα οι καινούργιοι φωτεινοί σηματοδότες σε πολλές περιπτώσεις… κρύβουν τους παλιούς που υποτίθεται ρυθμίζουν την κυκλοφορία. Πλέον τα φανάρια είναι σβηστά όχι μόνο στους κεντρικές διασταυρώσεις, αλλά ακόμα και στις οδούς με λιγότερη κίνηση, στους κάθετους δρόμους περιφερειακά του κέντρου. Να θυμίσουμε ότι πρόβλημα υπάρχει και στην Ακτή Δυμαίων και ενίοτε στην Εθνική οδό (Αρέθα, Αμερικής κ.λπ.).

ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Αρμόδια είναι η Περιφέρεια γι’ αυτό και ο Νεκτάριος Φαρμάκης υπέγραψε στις 18 Οκτωβρίου 2023 σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου «Συντήρηση Εγκαταστάσεων Φωτεινής Σηματοδότησης», προϋπολογισμού 3 εκατ. ευρώ.

Στόχος του έργου είναι να διασφαλιστεί η πλήρης και απρόσκοπτη λειτουργία των υφιστάμενων σηματοδοτικών εγκαταστάσεων σε όλο το δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top