Δεν είναι μόνο οι Influencers | Χιλιάδες ευρώ «μαύρα» για αισθησιακές φωτό στο Only Fans!

Facebook
Twitter

| Κορίτσια που διαφημίζουν αισθησιακά εσώρουχα με το… αζημίωτο και… συνδρομητικά!

 

του Αχιλλέα Ροδίτη |

Την ώρα που η πολιτεία και το υπουργείο Οικονομικών προσπαθεί να «πιάσει» και τους περίφημους ινφλουέσερς του ίνστραγκραμ, που με τις διαφημίσεις που κάνουν σε ρούχα και άλλα προϊόντα βγάζουν «τρελά» κέρδη σε «μαύρο» χρήμα, υπάρχουν ήδη πολύ πιο «προχωρημένες» ιστοσελίδες που παραμένουν στο απυρόβλητο και μένουν έξω από το «στόχαστρο» των αρμόδιων ελεγκτικών μηχανισμών.

 

Και μάλιστα εκεί λέγεται ότι «παίζονται» ακόμα πιο μεγάλα χρηματικά ποσά, σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και μέσω συνδρομής με το μήνα!

Μία από αυτές τις εφαρμογές είναι το «Only Fans». Όπως λένε στην «Πολιτεία» άνθρωποι που ξέρουν καλά τα κατατόπια του διαδικτύου, πρόκειται για μία εφαρμογή που λειτουργεί στο στυλ των γνωστών μας social media όπως το fecebook, το instagram κ.α., όπου οι χρήστες διατηρούν προφίλ. Χρησιμοποιείται όμως για πιο… αισθησιακό περιεχόμενο, μεταξύ ανδρών και γυναικών που αρέσκονται να… ανταλλάσσουν αισθησιακές φωτογραφίες, ακόμα και βιντεάκια, αλλά με το… αζημιώτο!

Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή νεαρής γυναίκας από την Πάτρα, που έχει γίνει viral και διατηρεί έναν από τους πιο περιζήτητους προσωπικούς λογαριασμούς. Για να σε δεχθεί ως απλό φίλο και να έχεις πρόσβαση μόνο σε συγκεκριμένες, λιγοστές, φωτογραφίες της, πρέπει να δεχτείς προπληρωμένη συνδρομή ύψους 5 ευρώ μηνιαίως. Εάν θέλεις να μπορείς να βλέπεις και μεγαλύτερο μέρος φωτογραφιών της, στα οποία εκείνα εμφανίζεται με αισθησιακά ντυσίματα, ακόμα και με εσώρουχα, πρέπει να πληρώνεις 30 ευρώ το μήνα! Και τέλος, υπάρχει και η έσχατη κατηγορία, που κοστίζει από 80 έως και 100 ευρώ μηνιαίως, όπου σου επιτρέπεται να μπορείς να συνομιλείς μαζί της. Και εκεί, μπορείς να ζητήσεις φωτογραφία της ή βίντεό της, με… όποια απαίτηση σου, (ακόμα και γυμνό), προπληρώνοντας όμως το χρηματικό ποσό που θα σου ζητήσει!

Αυτό μάλιστα, όπως λένε αυτοί που ξέρουν, είναι μία «μέσης» κατηγορίας περίπτωση. Στην Αθήνα, και πολύ περισσότερο στο εξωτερικό, υπάρχουν προφίλ χρηστών πολύ πιο «τσουχτερά» σε τιμές. Κάποιοι χρήστες μάλιστα, κυρίως γυναίκες, πληρώνονται αδρά για να διαφημίζουν παράλληλα επώνυμες μάρκες εσωρούχων! Οι αμοιβές τους, λέγεται, ανέρχονται σε… πολλές χιλιάδες ευρώ! Και πολλές συμφωνίες είναι και με το μήνα. Και όλα τα χρήματα, φυσικά, είναι ΜΟΝΟ «μαύρα»! Και φυσικά οι πληρωμές δεν γίνονται μέσω τραπεζών αλλά άλλων εφαρμογών (πχ revolut) που δεν τις «βλέπει» το επίσημο σύστημα.

Είναι προφανές, με άλλα λόγια, ότι το διαδίκτυο είναι ένας χώρος απύθμενων δυνατοτήτων όσον αφορά την εξασφάλιση γρήγορου και «εύκολου» χρήματος μέσω «εκπτώσεων» φυσικά σε ηθικούς κανόνες. Πέρα όμως από το ηθικό κι αν σταθούμε μόνο στο σκέλος που έχει να κάνει με το χρήμα που βγαίνει και κινείται, είναι προφανές ότι η πολιτεία έχει να αντιμετωπίσει έναν κυκεώνα τεχνολογικής εξέλιξης, με μέσα που ακόμα είναι πολύ «πίσω».

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

0018 2 e1700470808731

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top