Ο Γιώργος Τελώνης και η παρακαταθήκη ως Περιφερειακός Συμπαραστάτης

Facebook
Twitter

 

 του Αχιλλέα Ροδίτη |

Το τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, για το έτος 2023 αλλά και για την θητεία που ολοκληρώνεται με αυτήν την σύνθεση, μετά τις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, είχε ένα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα. Διότι ήταν ένα μίγμα απολογιστικού περιεχομένου για επιτεύγματα του καθενός σε συνδυασμό με τον αποχαιρετισμό κάποιων.

Σίγουρα πάντως ξεχώρισαν τα πολύ θετικά σχόλια όσον αφορά το πόσα προσέφερε ο Ναυτιλιακός πράκτορας Γιώργος Τελώνης από τη θέση του Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης στην οποία είχε εκλεγεί με αυξημένη πλειοψηφία στις 26 Νοεμβρίου του 2019.

Η παρουσία του κου Τελώνη αυτομάτως προσέδωσε ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στο πόστο και τον σκοπό του, στην αποστολή που απορρέει μέσα από μια τέτοια θέση ευθύνης. Κυρίως όμως προσδόθηκε αυτό ως αποτέλεσμα των παρεμβάσεών του. Διότι, όπως τονίστηκε και στη συνεδρίαση, φρόντισε παρά το δύσκολο και φορτωμένο καθημερινό του πρόγραμμα, ως επιχειρηματίας, όχι μόνο να είναι συνεπής αλλά και να εργαστεί ακατάπαυστα, σκληρά, αποτελεσματικά, με όραμα.

Με άλλα λόγια, άφησε μια ισχυρή παρακαταθήκη. Εν πολλοίς αναμενόμενο ήταν διότι οι Πατρινοί γνωρίζουν το πόσο δραστήριος και ουσιαστικός είναι σε κάθε του κίνηση, βήμα, κουβέντα ο Γιώργος Τελώνης.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Τελώνης είχε εκλεγεί συγκεντρώνοντας 34 ψήφους επί 42 ψηφισάντων. Καλύπτοντας έτσι, την αποδοχή από τα 3/5 των παριστάμενων Περιφερειακών Συμβούλων. Και σίγουρα, τίμησε και με το παραπάνω, την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι. Μια εμπιστοσύνη που δεν προήλθε μόνο από την πλευρά της Περιφερειακής Αρχής, αλλά ήταν καθολική, εφόσον προερχόταν από όλες τις Περιφερειακές Παρατάξεις.

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top