ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: Δεν δείχνει μεταμέλεια ο φονιάς του Μπάμπη

Facebook
Twitter

Κανένα ίχνος μεταμέλειας και παραδοχής δεν επέδειξε ο 50χρονος δράστης της δολοφονίας του νεαρού Μπάμπη Κούτσικου, , ακόμα και όταν ενημερώθηκε από τον Ανακριτή, κατά τη διάρκεια της χθεσινής του απολογίας, πως εντοπίστηκε η σορός του 31χρονου.

Μετά και την ανεύρεση του πτώματος, κρίθηκε προφυλακιστέος στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ κατά την έξοδό του από το δικαστικό μέγαρο «φυγαδεύτηκε» από τους αστυνομικούς.

«Φαίνεται πως αιφνιδίασε τον 31χρονο, ούτε το κατάλαβε ποτέ αυτός ο άνθρωπος. Δεν περίμενε πως θα υπήρχε αυτή εξέλιξη. Πισώπλατα του έριξε. Ηταν προμελετημένο το έγκλημα. Τον πήγε εκεί με κάποια δικαιολογία, δεν τον πήγε με το ζόρι –πιθανόν για κυνήγι– ωστόσο είχε σχεδιάσει να τον σκοτώσει» δήλωσε έμπειρος αξιωματικός της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών που μετέχει στις έρευνες.

tα ρούχα στη σορό αν και έχουν υποστεί μεγάλη αλλοίωση, υποδεικνύουν πως ο Μπάμπης ήταν ντυμένος για κυνήγι, ενισχύοντας έτσι το σενάριο ότι παρασύρθηκε στην παγίδα θανάτου, που το έστησε ο δολοφόνος του, με πρόσχημα το κυνήγι.

Το σημείο που βρέθηκε το πτώμα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από εκεί που ο 50χρονος ισχυριζόταν πως άφησε τον νεαρό. Είναι η περιοχή  όπου κάμερα της Ιόνιας οδού είχε «πιάσει» το αυτοκίνητό του, το επίμαχο χρονικό διάστημα.

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top