ΠΑΤΡΑ: Στο… χάος των διπλο/τριπλο/παρκαρισμένων…!

Facebook
Twitter

 

του Αχιλλέα Ροδίτη (από εφημ. Πολιτεία)

Οδηγείς στη Μαιζώνος με μηχανάκι αλλά ούτε με αυτό, το ευέλικτο υποτίθεται μέσο μεταφοράς μπορείς να πάς όσο γρήγορα νομίζεις. Διότι στην απόσταση που θα πρέπει να διανύσεις θα συναντήσεις πολλά εμπόδια τέτοιου είδους, όπως στην πρώτη φωτογραφία.

Το λεωφορείο δίπλα σου, δεξιά, το διπλοπαρκαρισμένο δίπλα σου, αριστερά, κι εσύ στη μέση να μην μπορείς να περάσεις. Τέτοιες καθυστερήσεις, πάμπολες στο κέντρο της Πάτρας. Έγινε αφόρητο να κυκλοφορείς ακόμα και με δίκυκλο. Ειδικά στο τμήμα της Μαιζώνος από πλατεία Όλγας μέχρι και το Δημαρχείο, στη Βότση, επικρατεί καθημερινά το αδιαχώρητο.

Το απόλυτο… χάος!

Καθώς είναι που είναι στενός ο δρόμος, στενεύει όμως ακόμα περισσότερο από τα διπλοπαρκαρισμένα τα οποία είναι μονίμως και σταθερά στη σειρά… Και μαζί με αυτά, είναι και τα ημιφορτηγά που φορτώνουν – ξεφορτώνουν, όχι νωρίς το πρωί, αλλά οποιαδήποτε ώρα της μέρας, ακόμα και μες το μεσημέρι που η κίνηση είναι ακόμα πιο πολύ αυξημένη. Και καλά όλα αυτά, αλλά να ‘χουμε και… τριπλοπαρκαρισμένα;

Ε, ναι! Το δημοσίευσε την περασμένη εβδομάδα το Politeianews και έγινε viral. Και πώς να μη γίνει, αφού στα διπλοπαρκαρισμένα έχουμε συνηθίσει – και μπουχτίσει – αλλά τώρα βλέπουμε και τριπλή σειρά! Στην οδό Κανακάρη, όλα αυτά, στην οδό που ίσως να είναι η πιο «ταλαιπωρημένη» σε αυτό το θέμα, αφού τα διπλο (και τώρα πια, και τριπλο…) παρκαρισμένα είναι μόνιμο φαινόμενο.

διπλοπαρκαρισμενο 2 1

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top