Στην «Πολιτεία» που κυκλοφορεί την Τρίτη (26/03): Ψάξτε για… κλήσεις στην εφορία

Facebook
Twitter
Βεβαιωμένες κλήσεις που δεν έχουν εισπραχθεί από τον Δήμο Πατρέων μπλοκάρουν εκατοντάδες φορολογικές ενημερότητες πατρινών στην Εφορία.

Το χειρότερο δε, είναι πως για τις συγκεκριμένες οφειλές που στις πιο πολλές περιπτώσεις έχουν υπερδιπλασιαστεί λόγω των προσαυξήσεων, δεν έχει γίνει καμία ενημέρωση στους οφειλέτες. «Νόμος της Κυβέρνησης και όχι δική μας απόφαση η μεταφορά οφειλών στη ΔΟΥ» λέει ο Δ. Πλέσσας.

 

ΣΕ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Τον λήστεψαν Νοέμβριο και πέθανε τον Μάρτιο

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η ληστεία που είχε γίνει στην περιοχή Αγίου Ιωάννου Πράτσικα στις αρχές Νοεμβρίου όταν ο 85χρονος Στέφανος Νικολακόπουλος έπεσε θύμα ληστείας και άγριας βιαιότητας από έναν 17χρονο ρομά γείτονά του. Ο ηλικιωμένος δεν άντεξε και κατέληξε.

ΠΟΛΙΤΕΙΑ 26 03 24

 

ΜΗΝΙΓΓΙΤΙΔΑ

Η Υπουργός και ο ΕΟΔΔΥ «φρέναραν»

την επισκεψιμότητα στο Καρναβάλι

Παρά το γεγονός ότι οι τοπικοί Υγειονομικοί φορείς χειρίστηκαν με μεγάλη προσοχή το θέμα του κρούσματος μηνιγγίτιδας που καταγράφτηκε πριν από το καρναβάλι, η αν. Υπουργός Υγείας, ο ΕΟΔΔΥ και αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης «έσπειραν» τρόμο με αποτέλεσμα την αισθητή μείωση των επισκεπτών.

 

 

ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΗΣ

Φεύγουν με τα πόδια για

να αποφύγουν τη σκλαβιά

Περπατούν για ώρες εργάτες γης στη Δυτική Ελλάδα προκειμένου να ξεφύγουν από επιχειρήσεις που τους κρατούν σχεδόν φυλακισμένους, αποσπώντας τους τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα και πληρώνοντάς τους με μεροκάματα που φτάνουν μόνο για φαγητό.

ΠΟΛΙΤΕΙΑ 26 03 24

 

 

ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ 75 ΣΠΙΤΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Οι αλλαγές στην Golden Visa έφεραν

«έκρηξη» στην αγορά ακινήτων στην Πάτρα

Λίγο πριν τις αλλαγές στο καθεστώς της Golden Visa παρατηρήθηκε έκρηξη σε πωλήσεις ακινήτων της Πάτρας. Μεσιτικά γραφεία από την Αθήνα κινήθηκαν άμεσα στην τοπική αγορά και μάλιστα σύμφωνα με τα στοιχεία, μόνο ένα από αυτά προχώρησε για λογαριασμό πελατών του σε 75 αγορές ακινήτων στην πόλη.

 

25Η ΜΑΡΤΙΟΥ

Με λαμπρότητα τίμησε η Πάτρα την Επέτειο

Με την καθιερωμένη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση γιορτάστηκε χθες και στην Πάτρα η Εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου.

 

ΚΟΡΥΝΕΣ

Η Τροχαία επιμένει αλλά ο Δήμος τις αρνείται

Η Δημοτική Αρχή επικαλείται Νόμο σύμφωνα με τον οποίο απαγορεύεται η τοποθέτησή τους σε πόλεις με πληθυσμό άνω των 100.000 κατοίκων. Ωστόσο η Τροχαία επιμένει επικαλούμενη τους κινδύνους που προκύπτουν αλλά και την ανάγκη αντιμετώπισης του κυκλοφοριακού προβλήματος.

 

ΠΟΛΙΤΕΙΑ 26 03 24

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Η Αχαΐα μετρά ήδη επτά υποψήφιους

Ενώ απομένουν 75 ημέρες για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου στα πρώτα ονόματα που ανακοινώθηκαν από τα κόμματα ήδη υπάρχουν επτά Αχαιοί. Ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί με την πλήρη ανακοίνωση των ευρωψηφοδελτίων.

 

ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ

Οι Έλληνες ευρωβουλευτές

κάνουμε πολύ δουλειά στο Στρασβούργο

Ανεξάρτητα από κόμματα οι Έλληνες ευρωβουλευτές εργάζονται σκληρά στο Ευρωκοινοβούλιο αναφέρει στην «Πολιτεία» η Έλενα Κουντουρά. «Οι αποφάσεις του Ευρωκοινοβουλίου αφορούν άμεσα την καθημερινότητά μας» επεσήμανε.

 

ΜΙΜΗΣ ΒΑΚΑΛΟΓΛΟΥ

Η Πάτρα έχασε έναν

σπουδαίο αυτοδιοικητικό

Έφυγε την Κυριακή από τη ζωή ο μακροβιότερος δημοτικός σύμβουλος Πατρέων Μίμης Βακάλογλου. Ήταν την μεταπολίτευση από τα ιδρυτικά στελέχη της ΝΔ στην Αχαΐα υπηρετώντας την από διάφορες θέσεις ευθύνης στο καθοδηγητικό όργανο

 

Τα Τέμπη βάζουν

«φωτιά» στο

πολιτικό σκηνικό

«Φωτιά» πήρε το πολιτικό σκηνικό με αφορμή δημοσίευμα του «Βήματος» για τα Τέμπη. Ισχυρές αντιδράσεις της Κυβέρνησης με κατηγορίες για «μπαγιάτικη» αποκάλυψη. ΠΑΣΟΚ και άλλα κόμματα καταθέτουν σήμερα πρόταση μομφής.

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top