Σμπαράλια η σκεπή του σπιτιού όπου εξερράγη ο θερμοσίφωνας στην Αργολίδα – Με σοβαρά εγκαύματα η έγκυος ένοικος

Facebook
Twitter

Αναρρώνει από τα σωματικά τραύματα και το ψυχικό σοκ η 39χρονη έγκυος, μετά από έκρηξη θερμοσίφωνα σε Airbnb στην Αργολίδα.

Ήταν τέτοιο το ωστικό κύμα της έκρηξης που προκάλεσε τεράστιες ζημιές στην στέγη του σπιτού στην Αργολίδα, όπου διέμενε η έγκυος.

Είναι απόγευμα Παρασκευής (23.06.2024), και η 39χρονη γυναίκα που διανύει τον 6ο μήνα εγκυμοσύνης μπαίνει στο μπάνιο για να κάνει ντους.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο θερμοσίφωνας του σπιτιού εξερράγη, με αποτέλεσμα το καυτό νερό να πέσει στο σώμα της εγκύου καταφέρνοντας της σοβαρά εγκαύματα.

Η προχωρημένη εγκυμοσύνη της σήμανε συναγερμό στους γιατρούς του νοσοκομείου Ναυπλίου όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα, με τα τραύματα ωστόσο να μην είναι τόσο σοβαρά ώστε να χρειαστεί νοσηλεία ή διακομιδή σε άλλο νοσοκομείο.

Τεράστιες ζημιές στην σκεπή από την έκρηξη

Κι ενώ η 39χρονη έγκυος αναρρώνει, η εικόνα από την σκεπή του σπιτιού κόβει την ανάσα. Σε αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε το Live News φαίνεται η εκτεταμένη ζημιά που προκλήθηκε από την έκρηξη του θερμοσίφωνα στην κεραμοσκεπή του σπιτιού. Τα κεραμίδια έχουν πέσει σαν τραπουλόχαρτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Live News, η 39χρονη γυναίκα επισκεπτόταν την Ερμιόνη για μεγάλα χρονικά διαστήματα αποκτώντας στενές επαφές με τους κατοίκους της περιοχής.

Μάλιστα είχε νοικιάσει αυτό το σπίτι ώστε να περάσει εκεί τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top