26ο event Λέσχης Κλασσικής Μοτοσυκλέτας Πάτρας | Αρχίζει το Σάββατο και περιλαμβάνει… και μπυρο-παιχνίδια!

Facebook
Twitter
motosikleta patra
Για 26η χρονιά ο θεσμός… «ύμνος» για όσους μετέχουν στον χώρο της κλασσικής μοτοσυκλέτας έρχεται στις 6 Ιουλίου για να φέρει μια… «όμορφη αναστάτωση»! Με live μουσική, με σουβλάκια, αλλά και με… «άπειρη μπύρα», όπως χαρακτηριστικά επισημαίνουν οι μοτοσυκλετιστές διοργανωτές.

 

Και με διήμερο camping, με νεροτσουλήθρες και ό,τι άλλο χρειάζεται για να μείνει αξέχαστο ένα ακόμα τέτοιο, ετήσιο, καλοκαιρινό event.

Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση, οι spooky beats θα groovaρουν με απίθανο ήχο και σκηνική παρουσία. Τα μπυρο-παιχνίδια, με ναυαρχίδα το beer – ponk, θα αναδείξουν και φέτος τον ΒΕΕRI του 2024…!

Στο μήνυμα – κάλεσμα σημειώνεται:

«Γυαλίζουμε τις μοτοσυκλέτες μας και κατηφορίζουμε στην Νερόπολις στον Κάτω Αλισσό, μόλις 15 χλμ0 από Πάτρα, σε ένα διήμερο αποσυμπίεσης, σε ένα σούπερ family friendly Εvent». Και το κυριότερο όλων;

Είναι ότι το συγκεκριμένο event μπορεί να διοργανώνεται από μοτοσικλετιστές αλλά δεν χρειάζεται να διαθέτεις μοτοσυκλέτα για να ζήσεις αυτό το διήμερο στους ίδιους ρυθμούς. Αρκεί να σου αρέσει η καλή παρέα, τα μπυρο-παιχνίδια και οι χαρές της ζωής γενικά. Για αυτό και τονίζεται πως: «Η είσοδος είναι για Όλους»!

 

αφισα μοτοσυκλετα

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top