H Μάγιε Μασκ κάνει διακοπές στην Ελλάδα

Facebook
Twitter
240706094849_Maye-Musk-mana-Elon-Musk

Η Μάγιε Μασκ, η μητέρα του Ίλον Μασκ, βρίσκεται στη χώρα μας, χαίρεται το ελληνικό καλοκαίρι και αποθεώνει τα νησιά μας μέσω αναρτήσεών της στα social media.

Εμείς γνωρίζουμε τον Ίλον Μασκ, τι έχει καταφέρει με την Tesla και ενίοτε πτυχές του χαρακτήρα του.
Το «τρομερό παιδί» της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας έχει μητέρα τη Μάγιε Μασκ, μια δυναμική και διάσημη γυναίκα η οποία έχει αφήσει τη δική της ιστορία στον χώρο του παγκόσμιου μόντελινγκ.

Όπως έχει δηλώσει η ίδια, ξεκίνησε να δουλεύει από πολύ μικρή, από την ηλικία των οκτώ ετών, με την παρότρυνση των γονιών της (ο παππούς και η γιαγιά του Ίλον) οι οποίοι ασχολούνταν και με επιχειρήσεις.

240706094854 Meye Musk ii

Λίγα χρόνια αργότερα θα αρχίσει να λαμβάνει μέρος σε καλλιστεία και να διακρίνεται κερδίζοντας τίτλους ομορφιάς. Σταδιακά θα γίνει γνωστή και θα αρχίσει να συνεργάζεται ως μοντέλο με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας.

Το 1970 θα παντρευτεί με τον Έρολ Μασκ, έναν επιχειρηματία και πολιτικό της Νότιας Αφρικής. Απέκτησαν τρία παιδιά, με τον Ίλον να είναι ο μεγαλύτερος αυτών.

240706094901 Meye Musk Elon Musk

Εφέτος, η Μάγιε Μασκ επισκέφτηκε την Ελλάδα για τις διακοπές της και συγκεκριμένα τα αιγαιοπελαγίτικα νησιά. Καθώς είναι πολύ δραστήρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρτά συνεχώς φωτογραφίες από τα μέρη τα οποία επισκέπτεται.

Μετά τη Σαντορίνη, βρέθηκε στην Ίο και απολαμβάνει το ελληνικό καλοκαίρι, όπως φαίνεται. Δεν παραλείπει να ευχαριστεί τους ανθρώπους και να εκφράζει τον θαυμασμό της για την ομορφιά των τόπων στους οποίους χαλαρώνει και περνά τις διακοπές της.

Θυμίζουμε ότι περίπου πριν από έναν χρόνο, τον Μάιο του 2023, η Μάγιε Μασκ είχε έρθει και πάλι στη χώρα μας για να επισκεφτεί την ελληνική αντιπροσωπεία της Tesla η οποία είχε κάνει τα εγκαίνιά της λίγο καιρό πριν

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top