Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Παναχαϊκή, τρεις οι κατηγορίες

Facebook
Twitter
panaxaiki-1536x1024

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025, καλώντας τον κόσμο της Πάτρας να εξασφαλίσει τη θέση του και να ζήσει από κοντά όλες τις συναρπαστικές στιγμές της νέας σεζόν.  

Οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας εξασφαλίζουν εγγυημένη θέση σε όλους τους εντός έδρας αγώνες και αποκλειστικές προσφορές και εκπτώσεις σε προϊόντα της ομάδας.  

Ακόμη θα έχουν την ευκαιρία για πρόσβαση σε ειδικές εκδηλώσεις και συναντήσεις με παίκτες της Παναχαϊκής.  Προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίων για τους αγώνες  

Οι κάρτες διαρκείας θα παραλαμβάνονται από τα γραφεία της ΠΑΕ και οι τρόποι πληρωμής είναι Online, Cash και POS. Οι ενδιαφερόμενοι να προμηθευτούν την κάρτα διαρκείας θα πρέπει να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα fcpanachaiki.gr ή την πλατφόρμα της Ticketmaster ticketmaster.gr για να κλείσουν τα εισιτήριά τους εύκολα και γρήγορα. 

 Για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να επικοινωνούν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της ΠΑΕ στο paepanachaikige@gmail.com και στο + 30 261 022 2777.  

Τιμές από 70 έως 400 ευρώ  

Σε ότι έχει να κάνει με τις τιμές των διαρκείας, ανά κατηγορία, είναι: BASIC: 140€, έκπτωση προϊόντων 10% έκπτωση σε προϊόντα του e-shop και της μπουτίκ, ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του γηπέδου. LUXURIOUS: 400€, διακεκριμένη θέση στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας, έκπτωση 15% στο e-shop & μπουτίκ  

Προσκλήσεις σε Εκδηλώσεις της ομάδας και προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίων για εκτός έδρας παιχνίδια. Δώρο αναμνηστικό με το λογότυπο της ομάδας, φωτογράφιση με την ομάδα και ξενάγηση στο γήπεδο. WOMEN: 70€, εκπτωση προϊόντων 10% έκπτωση σε προϊόντα του e-shop και της μπουτίκ, ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του γηπέδου.  

Βασική προϋπόθεση για την έκδοση όλων των Καρτών Διαρκείας, είναι η απόκτηση της Κάρτα Φίλου ΠΑΕ Παναχαϊκή.Η τιμή της θα είναι στα 10€ (ύστερα από έκπτωση 50% με την αγορά διαρκείας, από την αρχική τιμή των 20€) και τα έσοδα θα πηγαίνουν στην Π.Γ.Ε.  

– Η έκδοσή της θα γίνεται μία φορά.  

– Για την έκδοση εισιτηρίου διαρκείας απαιτούνται: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΑΜΚΑ, ΑΔΤ, ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ, ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ.  

– Κάθε φίλαθλος δικαιούται να έχει στην κατοχή του μόνο ένα εισιτήριο διαρκείας.  

Μίλτος Σπυρόπουλος 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top