Ο.Φ. Ιεράπετρας-Παναχαϊκή: Στόχος της να επανέλθει στις νίκες!

Facebook
Twitter
Η Παναχαϊκή δοκιμάζεται σήμερα στις 14.45 στο «Βουζουνεράκειο» με αντίπαλο τον Ο.Φ. Ιεράπετρας στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Superleague 2.

Η πατρινή ομάδα θέλει να επανέλθει στις νίκες, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Διαγόρα Ρόδου, ενώ καλείται να καλύψει τις σημαντικές απουσίες της, αφού στην Κρήτη δεν ταξίδεψαν οι Κουσκουνάς, Αραβίδης, Πλιάτσικας και Αποστολοπουλος.

Από την άλλη, η ομάδα του Τιμόθεου Καβακά πήρε την πρώτη νίκη της και μάλιστα εκτός έδρας, με 3-2 επί του Καραϊσκάκη στην Άρτα και χωρίς άγχος θα προσπαθήσει να κόψει βαθμούς από την Παναχαϊκή.

Οι κοκκινόμαυροι μετρούν 1-4-1 μακριά από την Αγυιά και μάλιστα στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους δεν έχουν βρει δίχτυα.

Η αποστολή της Παναχαϊκής έχει ως εξής:

Κολοβούρης Σούλης, Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Larrea, Πάνος, Μπελεζακης, Σταμοπουλος, Bruce, Μουστακοπουλος, Αργυρόπουλος, Ανάκογλου, Παπαδόπουλος, Γιούσης, Σκεπετάρης, Cerrutti, Batrovic, Μασούρας.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Κόκκορης του συνδέσμου Αρκαδίας και το ματς θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ 3, αλλά και live ροή από το Matchnews.gr σε περιγραφή του Κυριάκου Δημητρόπουλου.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top