Πανικός στο παλάτι της Νορβηγίας – Συνελήφθη ο γιος της πριγκίπισσας Μέττε Μάριτ

Facebook
Twitter
dd6a95a0-marius

O γιος της πριγκίπισσας Μέττε Μάριτ της Νορβηγίας, ο 27χρονος Μάριους Μποργκ Χόιμπι συνελήφθη την Κυριακή στο Όσλο, καθώς φέρεται να επιτέθηκε σε μια 20χρονη γυναίκα, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με το Se og Hør, ο πρωτότοκος γιος της Μέττε Μάριτ, του οποίου ο πατέρας είναι ο Morten Borgan και πατριός του ο διάδοχος του νορβηγικού θρόνου, πρίγκιπας Χάακον, φέρεται να επιτέθηκε στη γυναίκα «ψυχολογικά και σωματικά».

Ο Μάριους Μποργκ Χόιμπι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε με διάσειση πριν πάρει εξιτήριο τα ξημερώματα της Δευτέρας 5/8. Σύμφωνα με το νορβηγικό δημοσίευμα ο Μάριους Χόιμπι τέθηκε σε απομόνωση και υπεβλήθη σε τοξικολογικές και αιματολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Ο 27χρονος φέρεται τώρα να βρίσκεται στο βασιλικό κτήμα Skaugum μαζί με την 50χρονη μητέρα του. Η πριγκίπισσα είχε προγραμματίσει να δώσει το «παρών» στον τελικό των 1.500 μέτρων ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού χθες το βράδυ, ωστόσο κάτι τέτοιο αναβλήθηκε και ο διάδοχος του θρόνου Χάακον εμφανίστηκε μόνος στις εξέδρες.

Αντίστοιχα, το νορβηγικό παλάτι επιβεβαίωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι η πριγκίπισσα αποφάσισε να «αναβάλει προσωρινά» το ταξίδι της.

*Με πληροφορίες από hola.com

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top