Διαβάστε στην «Πολιτεία»: Εκστρατεία με τον «Μπάμπη» – Το περιβάλλον και η καθημερινότητα στόχος της δημοτικής αρχής

Facebook
Twitter
protoselido

Ο Δήμος Πατρέων ξεκινά εκστρατεία για το περιβάλλον και μάλιστα στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης των πολιτών οι πρωταγωνιστές θα είναι τρεις φιγούρες.

Ο Μπάμπης, ο Λυκούργος και η Θαλασσία. Προγραμματίζονται δράσεις σε σχολεία με στόχο την απόκτηση περιβαλλοντικής συνείδησης. Σε μία προσπάθεια να προστατευθεί και η πόλη από τα κακώς κείμενά της. Η παρέμβαση έχει ήδη μελετηθεί και θα είναι πρωτότυπη. Απαιτεί φυσικά την συμμετοχή όλων…

 

ΑΚΤΑΙΟ

Κώστας Σβόλης… κατά Μελισσανίδη

Επένδυση πολλών εκατομμυρίων στο Ακταίο από τον Όμιλο Μελισσανίδη. Οι κάτοικοι όμως ανησυχούν για το περιβάλλον και ο Κώστας Σβόλης έκανε σχετική παρέμβαση.

protoselido

ΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Κανένα θέμα με τον Χρήστο Κορδά

Μετά τα όσα ειπώθηκαν για την παρέμβαση του αντιδημάρχου Τάκη Πετρόπουλου στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο ίδιος… ξεκαθαρίζει την κατάσταση. «Η ουσία που κάποιοι απέκρυψαν ήταν το περιεχόμενο της τοποθέτησής μου».

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΡΙΝΤΕΛΑΣ

Ο Πατρινός που μας μαθαίνει

τι σημαίνει να «ζεις»!

Ο «περιπλανώμενος» Πατρινός που απλά… έτσι ζει! Αυθεντικός, ιδιαίτερα αγαπητός σε όσους τον «ακολουθούν», χωρίς μιμητισμό και με έναν τρόπο ζωής που δεν αποσκοπεί σε κανένα οικονομικό αντάλλαγμα.

 

ΚΑΝΑΚΑΡΗ

Ζητούνται δύο λωρίδες

Από σήμερα αναμένεται… χάος στην Κανακάρη. Και οι ειδικοί, ζητούν πλέον την διασφάλιση δύο λωρίδων κυκλοφορίας στην οδό. Σε διαφορετική περίπτωση ο «πονοκέφαλος» των οδηγών θα είναι τεράστιος.

protoselido

ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΗΝ ΡΟΜΑ

Είχε ξαφρίσει Πατρινούς με «δόλωμα»

Με «δόλωμα» ερωτικές υπηρεσίες έκλεβε Πατρινούς, κυρίως ηλικιωμένους. Όμως η Ασφάλεια της πέρασε χειροπέδες.

 

ΚΛΟΠΕΣ – ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ – ΛΗΣΤΕΙΕΣ

Ανησυχία για την παραβατικότητα των εφήβων

Στο «πικ» η παραβατικότητα των ανηλίκων και στην Πάτρα. Το αστυνομικό δελτίο σε καθημερινή βάση περιλαμβάνει δράση 16χρονων ή και μικρότερων σε ηλικία. Παρά τις κατά καιρούς επισημάνσεις και προσπάθειες το «απόστημα» παραμένει! Και η κοινωνία κοιτάζει αδιάφορα.

 

ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΓΚΡΑΦΙΤΙ Η ΠΑΤΡΑ

Η κατάντια της πόλης…

Κτίρια, προτομές και παγκάκια στην «αιχμαλωσία» των γκράφιτι! Σε πολλές περιπτώσεις η «γραφιστική αναρχία» δεν έχει όρια. Και φυσικά το αποτέλεσμα… δεν είναι αυτό που ζητά ο μέσος πολίτης.

 

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΩΝ

Ενεργά 27 ρήγματα στην Αχαΐα

Δύο ζώνες (μία γκρι και μία μαύρη) έχει η σεισμογενής Αχαΐα με την Αιγιάλεια και τον Κορινθιακό να θεωρούνται πιο επικίνδυνες περιοχές για την γέννηση σεισμών. Ο διαδραστικός χάρτης των σεισμολόγων «βοηθά» ώστε να γνωρίζουμε τα ρήγματα που βρίσκονται… κάτω από τα πόδια μας. Και τα οποία είναι δεκάδες. Στη Δυτική Ελλάδα τα πρωτεία έχουν τα νησιά του Ιονίου με την Κεφαλονιά να «στέφεται»… βασίλισσα των σεισμών.

 

ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΕ ΠΟΛΩΣΗ

στο ΠΑΣΟΚ Αχαΐας

Με πόλωση και μάχες χαρακωμάτων τα αυριανά γενέθλια του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας. Ανδρουλάκης, Διαμαντοπούλου, Δούκας και Γερουλάνος φαίνεται να προηγούνται και η «Πολιτεία» αποκαλύπτει ποιοι τους στηρίζουν. Ερωτηματικά για την στάση που θα κρατήσει ο βουλευτής του νομού και πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top