Αρίνα Σαμπαλένκα: Εκπαιδεύει τον Έλληνα φίλο της να γίνει «σύντροφος για το Instagram» – Δείτε φωτογραφίες

Facebook
Twitter
sabalenka-exo

Η Αρίνα Σαμπαλένκα επέλεξε την Ελλάδα για να αποφορτίσει τις μπαταρίες της μετά το US Open με τη Λευκορωσίδα τενίστρια να ενημερώνει συχνά τους λογαριασμούς της στα social media με φωτογραφίες από τη χώρα μας.

Μαζί με τη Σαμπαλένκα στη χώρα μας είναι και ο Έλληνας σύντροφός της, Γιώργος Φραγκούλης.

Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, η τενίστρια από τη Λευκορωσία, στην Ελλάδα αποφάσισε να τον εκπαιδεύσει ώστε να γίνει «σύντροφος για το Instagram».

sabalenka-fragoulis8
sabalenka-fragoulis6
sabalenka-fragoulis5
sabalenka-fragoulis3
sabalenka-fragoulis2
sabalenka-fragoulis

Για του λόγου το αληθές, μάλιστα, η Σαμπαλένκα δημοσίευσε στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών της ίδιας με τον Φραγκούλη από τις φετινές τους διακοπές στην Ελλάδα.

«Είμαι φυσικό ταλέντο» απάντησε από την πλευρά του ο Γιώργος Φραγκούλης.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βραζιλία. Το 2016 ίδρυσε την Oakberry, μια εταιρεία με φιλοσοφία να παρέχει γρήγορο αλλά υγιεινό φαγητό, έχοντας ως βάσει το acai (ασαΐ), ένα είδος μούρου που φυτρώνει στον Αμαζόνιο και θεωρείται superfood. Η Oakberry σήμερα αριθμεί περισσότερα από 500 καταστήματα σε όλο τον κόσμο και έχει έρθει και στην Ελλάδα από το 2022.

Ο Φραγκούλης ξεκίνησε συνεργασία σε επαγγελματικό επίπεδο με το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης και από τον περασμένο Μάιο η σχέση μετατράπηκε σε ερωτική. Οι δύο τους έχουν πολλά κοινά, συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο και πλέον μιλούν ανοιχτά για τον έρωτά τους.

Το καλοκαίρι του 2024 η Σαμπαλένκα ήρθε για ολιγοήμερες διακοπές με τον καλό της στην Ελλάδα και δοκίμασε γύρο και άλλα εδέσματα της χώρας μας ενώ κάνουν πολύ παρέα με την Πάουλα Μπαντόσα, είναι κολλητή της, και με τον Στέφανο Τσιτσιπά.


Μετά τον θρίαμβο στο US Open ανέβασε φωτογραφίες μαζί με τον Φραγκούλη και στη μια φιλιούνται για να γιορτάσουν την επιτυχία. Μάλιστα σήμερα ο Φραγκούλης έχει γενέθλια και εκείνη ανέβασε κοινές τους φωτογραφίες και του έγραψε: «Χρόνια πολλά meu amor, είμαι τόσο τυχερή που σε έχω δίπλα μου. Η στήριξή σου είναι ανεκτίμητη».

Στο όπεν του Σινσινάτι, το οποίο και κατέκτησε, μίλησε δημόσια στο κορτ για εκείνον ενώ στη συνέχεια τόνισε: «Πρώτα υπογράψαμε συμβόλαιο, μετά γνωριστήκαμε και κάπως καταλήξαμε να είμαστε μαζί».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top