ΠΑΣΟΚ – ΑΧΑΪΑ: Δείτε φωτό από την εκλογική διαδικασία – Αυξημένη η συμμετοχή, συνεχίζεται η προσέλευση

Facebook
Twitter
ekloges pasok patra

Του Αχιλλέα Ροδίτη

Μηνύματα μαζικής συμμετοχής στις κάλπες του ΠΑΣΟΚ καταγράφονται σε όλα τα εκλογικά τμήματα ανά την Ελλάδα και η αυξημένη προσέλευση στις κάλπες παρατηρείται αντιστοίχως και στην Πάτρα.

 

Από νωρίς το πρωί και μέχρι το μεσημέρι, το 2ο Γυμνάσιο στην Τριών Ναυάρχων που είναι ένα από τα εκλογικά κέντρα στον νομό Αχαϊας, αποτελούσε σημείο ακατάπαυστης άφιξης στελεχών του κόμματος, με τις ουρές ψηφοφόρων να φθάνουν αρκετά μέτρα έξω από τα εκλογικά τμήματα.

Η πανελλαδική καταγραφή ψηφοφόρων, ως το μεσημέρι, έδειχνε ότι είχαν ψηφίσει 20.000 περισσότεροι από την αντίστοιχη ώρα της προηγούμενης εσωκομματικής διαδικασίας.

Θυμίζουμε ότι την προηγούμενη φορά στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών είχαν ψηφίσει γύρω στις 9 το πρωί 13.764 μέλη και φίλοι, ενώ σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση το ενδιαφέρον είναι σαφώς εντονότερο- γεγονός που προεξοφλεί ότι η προσέλευση θα ξεπεράσει και τις πλέον αισιόδοξες προβλέψεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ- εφόσον συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό. Συνολικά, το 2021 είχαν ψηφίσει συνολικά στον πρώτο γύρο 270 χιλιάδες μέλη.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ:

pasok 16 pasok 15 pasok 14 pasok 13 pasok 12 pasok 11 pasok 10 pasok 9 pasok 8 pasok 7 pasok 6 pasok 5 pasok 4 pasok 3 pasok 2 pasok 1

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top