Όταν ο Δημήτρης Καλογερόπουλος μίλησε στην “Πολιτεία” στέλνοντας δημόσιο “Ευχαριστώ” στη γυναίκα του για την… “ανοχή” της που ήταν Δήμαρχος

Facebook
Twitter
kalogeroppoylos

Τον περασμένο Ιούλιο ο Δημήτρης Καλογερόπουλος είχε παραχωρήσει μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα “Αχαϊκή Πολιτεία” και στον δημοσιογράφο Αχιλλέα Ροδίτη. Ήταν όμως μια συνέντευξη στην οποία συνέβη και κάτι παράδοξο. Ο Δήμαρχος Αιγιαλείας, που “έφυγε” τόσο ξαφνικά από κοντά μας, στο τελείωμα της συζήτησής μας είχε εκφράσει την επιθυμία να πει και δυο λόγια για την οικογένειά του.

Για την γυναίκα του και για τα παιδιά του. Ιδίως για την γυναίκα του επειδή, όπως είχε πει… “είχε την ανοχή που χρειαζόταν προκειμένου να μπορεί να αφιερωθεί ένας Δήμαρχος στο έργο του.  Οπότε αναγνωρίζω την συνεισφορά της και την Ευχαριστώ δημόσια!

Στο τελείωμα της συνέντευξης μου λέει: “θέλω να βάλουμε κάτι και για την γυναίκα μου, τόσα έχει περάσει που ήμουν συνεχώς στο δημαρχείο… Θέλω να την ευχαριστήσω δημόσια”. Προφανώς και δεν το αρνήθηκα. Κι ήταν το πιο συγκινητικό κομμάτι της συνέντευξης. Δυστυχώς, σήμερα μοιάζει σαν να ήταν ένας κακός οιωνός, μια τραγική ειρωνεία…!

Δείτε το σημείο της συνέντευξης:

ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΣΥΖΥΓΟΣ, ΠΑΤΕΡΑΣ…

Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος δουλεύει… ατελείωτες ώρες! Πολλοί τον συναντούν να φεύγει… βράδυ απ’ το γραφείο. Όπως λέει, όλα είναι ένα κλάσμα: Αριθμητής η ικανότητα, Πολλαπλασιαστής η εργατικότητα. «Κι ο Θεός, επτά μέρες θέλησε, κι ας ήτανε Θεός», σημειώνει.

– Πόσες ώρες δουλεύετε τη μέρα;

Προσπαθώ να ικανοποιήσω τα πάντα! δουλεύω πάρα πολύ, προφανώς το ‘χετε ακούσει και γι’ αυτό με ρωτάτε, όμως θεωρώ ότι αριθμητής είναι η ικανότητα και πολλαπλασιαστής η εργατικότητα. Θεωρώ ότι η εργατικότητα είναι το απαραίτητο στοιχείο επιτυχίας όπου έχει ικανότητες. Χωρίς πολλή δουλειά δεν γίνεται τίποτα. Ακόμα κι ο Θεός εργάστηκε επτά ημέρες για να φτιάξει αυτά που ήθελε κι ας ήτανε Θεός!

– Η οικογένεια τι λέει; Σας βλέπει καθόλου;

Τα παιδιά μου δεν είναι εδώ, επομένως δεν δημιουργούνται δυσκολίες με την έννοια της βιολογικής συμπαρουσίας, αλλά γενικότερα η οικογένεια μου, και η σύζυγός μου, έχει την ανοχή που χρειαζόταν προκειμένου να μπορεί να αφιερωθεί ένας Δήμαρχος στο έργο του.  Οπότε αναγνωρίζω την συνεισφορά της και την Ευχαριστώ δημόσια!

Διαβάστε την τότε συνέντευξη του εκλιπόντος Δημάρχου ΕΔΩ: https://politeianews.gr/dimitris-kalogeropoulos-mia-syzitisi-gemati-ergo-kai-eidiseis-gia-tin-aigialeia/

 

Η ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ:
0016

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top