Κρήτη: Τους κέρασαν σφηνάκια απορρυπαντικού αντί για ρακί – Στην ΜΕΘ 3 άτομα

Facebook
Twitter
sfhnakia

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πριν μερικές ημέρες σε μπαρ ξενοδοχείου στην Κρήτη, με πέντε άνδρες να καταλήγουν να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική.

Πιο συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν σε ξενοδοχείο στις Γούβες σύμφωνα με το neakriti.grπέντε νεαρά άτομα, αντί να καταναλώσουν σφηνάκια με ρακή, ήπιαν κατά λάθος καθαρτική ουσία κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται και για πελάτες στο μπαρ αλλά και για εργαζόμενους του ξενοδοχείου.

Τρία άτομα από τα έξι που κατανάλωσαν απορρυπαντικό σε σφηνάκι (αντί για ρακή) παραμένουν στις ΜΕΘ ΠΑΓΝΗ και Βενιζελείου. Ο Βρετανός τουρίστας και ο Αλβανός εργαζόμενος πήραν εξιτήριο από την ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ και συνεχίζουν την νοσηλεία τους στην Γαστρεντερολογική Κλινική του νοσοκομείου. Υπενθυμίζεται ότι μία γυναίκα έλαβε εξιτήριο λίγο μετά το συμβάν, όπως αναφέρει το cretalive.gr

Ο έτερος Βρετανός και ο 35χρονος Γερμανός τουρίστας παραμένουν στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, ενώ σε σοβαρή κατάσταση παραμένει, στη ΜΕΘ του Βενιζελείου ο 38χρονος μπάρμαν του ξενοδοχείου.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top