Μετατίθενται για Νοέμβριο οι εργασίες καθαρισμού και υλοτομίας στο Γηροκομειό-Ανάστατοι οι κάτοικοι

Facebook
Twitter
γηρποκομειο

Αναστάτωση επικρατεί μεταξύ των κατοίκων στηξν  ευρύτερη περιοχή του Γηροκομειού, που ακόμα δεν έχουν λάβει απαντήσεις και χρονοδιαγράμματα για την πορεία των έργων που πρέπει να εκτελεστούν μετά την μεγάλη φωτιά του καλοκαιριού.

Ο Σύλλογος «Παναγιά Γηροκομίτισσα» συνεδριάζει εκ νέου για να αξιολογήσει την κατάσταση και να συζητήσει εκτενώς ακόμα και την προοπτική των κινητοποιήσεων, στην περίπτωση που δεν έχουν ενημέρωση από τους αρμοδίους (Περιφέρεια, Δήμο και Δασαρχείο), καθώς τρέμουν την επιδείνωση των καιρικών φαινομένων.

Το πόρισμα περιγράφει ξεκάθαρα ότι πρέπει να γίνουν εργασίες, όταν με τα υπάρχοντα στοιχεία, έχουν γίνει κάποιοι καθαρισμοί στο ρέμα, αλλά οι εργασίες καθαρισμού και υλοτομίας μετατίθενται για τον Νοέμβριο, ενώ αναμένεται η μελέτη για την οριοθέτηση του ρέματος.

Ο Σύλλογος έλαβε πρόσφατα, το πόρισμα του ΕΑΓΜΕ, που περιγράφει τις εργασίες οι οποίες πρέπει να εκτελεστούν διότι υπάρχει επικινδυνότητα κατολισθητικών φαινομένων με τις έντονες βροχές, ωστόσο βασικό ζητούμενο παραμένει το πότε θα εκτελεστούν.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top