Λίαμ Πέιν: Ο λόγος που η σύντροφός του τον είχε αφήσει μόνο του στην Αργεντινή και είχε επιστρέψει στην Αμερική δύο ημέρες πριν πεθάνει

Facebook
Twitter
payne-cassidy

Η σύντροφος του Λίαμ ΠέινΚέιτ Κάσιντι, είχε ταξιδέψει με τον τραγουδιστή στην Αργεντινή, αλλά επέστρεψε στις ΗΠΑ μόλις δύο ημέρες πριν από τον θάνατό του.

Ο 31χρονος τραγουδιστής πέθανε την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, αφότου έπεσε από το δωμάτιό του στο ξενοδοχείο Casa Sur Palmero στο Μπουένος Άιρες.

Τη Δευτέρα, η 37χρονη σύντροφός του είχε ανεβάσει ένα βίντεο στο TikTok στο οποίο κατέγραφε την επιστροφή της στο σπίτι της στη Φλόριντα, έπειτα από δύο εβδομάδες με τον Πέιν στην Αργεντινή.

Η Κάσιντι δήλωσε στο κλιπ: «Ήμουν τόσο έτοιμη να φύγω. Ειλικρινά λάτρεψα τη Νότια Αμερική, αλλά μισώ να μένω σε ένα μέρος για πολύ καιρό. Υποτίθεται ότι θα ήμασταν εκεί για 5 ημέρες, οι οποίες έγιναν δύο εβδομάδες και εγώ ήμουν σε φάση “πρέπει να πάω σπίτι”».

Δείτε το βίντεο

Η Κάσιντι και ο Πέιν πέταξαν αρχικά στο Μπουένος Άιρες για να παρακολουθήσουν τη συναυλία του πρώην μέλους και συναδέλφου του τραγουδιστή στους «One Direction», Νάιαλ Χόραν, στις 4 Οκτωβρίου.

Όμως, το ζευγάρι έμεινε τελικά για δύο εβδομάδες και ο τραγουδιστής παρέμεινε στη χώρα αφότου η κοπέλα του επέστρεψε στις ΗΠΑ.

Η τελευταία ανάρτηση του Πέιν στο Snapchat ήταν μια παλιά φωτογραφία, στην οποία πόζαρε με τη σύντροφό του μπροστά από έναν καθρέφτη, την οποία φωτογραφία είχε αρχικά μοιραστεί η Κάσιντι πέρσι.

Screenshot_2024-10-17_190111

Μερικές αναρτήσεις από τις τελευταίες στιγμές της ζωής του τραγουδιστή τον έδειχναν να τρώει αργά πρωινό στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, όπου αποκάλυψε ότι το ζευγάρι «ξυπνούσε στη 1 το μεσημέρι κάθε μέρα» και να αποφασίζει να ντυθεί ως Φόρεστ Γκαμπ για το Χαλογουίν.

Μάλιστα, λίγες ώρες πριν από τον τραγικό χαμό του, ο Πέιν είχε ανεβάσει μια selfie και είχε γράψει: «Υπέροχη μέρα στην Αργεντινή».

payne_2

Το TMZ αναφέρει ότι παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι ταξίδεψε μαζί στη Νότια Αμερική, η Κάσιντι επέστρεψε στο σπίτι της στις 14 Οκτωβρίου με τον τραγουδιστή να φέρεται να είχε κάνει check-in στο ξενοδοχείο Casa Sur μόνος του.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top