Διονυσάτου στην «Πολιτεία» για τη μομφή σε βάρος της: Δεν στήριξα Βαγενά στις εκλογές της Ομοσπονδίας και εκνευρίστηκε

Facebook
Twitter
IMG_6949

Αυτή την εβδομάδα στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου της Τρίτης θα γίνουν οι αλλαγές στην Διοίκηση μετά την πρόταση μομφής από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου Γιώργο Βαγενά, ο οποίος όμως είναι και επικεφαλής της πλειοψηφούσης παράταξης στον Εμπορικό Σύλλογο, κατά της Ερμίνας Διονυσάτου.

Λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυκτα της περασμένης Τρίτης και μετά από δύο διαδοχικές ψηφοφορίες με απόλυτη πλειοψηφία άνω του 50% των μελών του Δ.Σ. έγινε δεκτή η πρόταση μομφής κατά της προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών Ερμίνας Διονυσάτου.
Το σχετικό αίτημα για έκτακτο Δ.Σ. προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της εμπιστοσύνης ή μη στο πρόσωπο της προέδρου έκαναν την προπροηγούμενη εβδομάδα πέντε μέλη της πλειοψηφίας, σύμφωνα με το καταστατικό.

ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ

Έτσι το διοικητικό συμβούλιο, αύριο Τρίτη 22 Οκτωβρίου, θα συνεδριάσει μετά από πρόσκληση του Α’ αντιπροέδρου Γιώργου Βαγενά για την εκλογή νέου προέδρου αλλά και για τις υπόλοιπες κενές θέσεις που μπορεί να προκύψουν.
Τι όμως συνέβη και η κ. Διονυσάτου βρέθηκε εκτός; Κατά τον κ. Βαγενά η κυρία Διονυσάτου ενεργούσε τελευταία μόνη της, χωρίς να ενημερώνει τα υπόλοιπα μέλη της παράταξης και ουσιαστικά με τη στάση της αυτονομείτο, «προδίδοντας» την παράταξη.
Δεν παρέλειψε δε να επισημάνει και την συνδικαλιστική της σχέση με τον πρώην πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κώστα Ζαφειρόπουλο, ο οποίος όμως ανήκει σε άλλη παράταξη. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην διαμάχη Διονυσάτου – Βαγενά, ο κ. Ζαφειρόπουλος υποστήριξε δημόσια την πρώτη.

ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Άλλη άποψη ωστόσο έχει η κ. Διονυσάτου. Μιλώντας στην «Πολιτεία» τόνισε πώς όλα αυτά έγιναν επειδή η ίδια αποφάσισε να μην στηρίξει τον κ. Βαγενά στις εκλογές για την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και αυτό τον εξόργισε: «Είναι ολοφάνερο για ποιον λόγο μου έκανε πρόταση μομφής και αυτό δεν έχει καμία σχέση με την δική μου συνδικαλιστική συμπεριφορά έναντι άλλων μελών της παράταξης. Το ζήτημα ήταν προσωπικό του κ. Βαγενά καθώς δεν τον στήριξα στις εκλογές της Ομοσπονδίας. Και αυτό τον εκνεύρισε. Εγώ πάντως θα παραμείνω στο Δ.Σ. έστω και ως απλό μέλος και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για το καλό των εμπόρων» κατέληξε η κ. Διονυσάτου.

ΠΟΛΙΤΕΙΑ – ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top