Είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και επιτυχημένες ερμηνεύτριες του σύγχρονου γαλλικού τραγουδιού και έχει πουλήσει περισσότερα από 28 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως. Ο λόγος για την Lara Fabian η οποία θα βρεθεί το καλοκαίρι στην Ελλάδα προκειμένου να δώσει μια συναυλία, στις 4 Ιουνίου, στο Christmas Theater .

Η γοητευτική ερμηνεύτρια με την εντυπωσιακή σοπράνο φωνή έχει χαρίσει στην παγκόσμια δισκογραφία πλήθος όμορφων τραγουδιών τα οποία έχουν γίνει διεθνείς επιτυχίες. Μεταξύ αυτών και τα «Jet’aime», “La Différence” «Je suis malade», «Adagio» και «I will love again».
Αυτά και πολλά ακόμη τραγούδια, σε νέες ενορχηστρώσεις, θα ερμηνεύσει στις συναυλίες που θα δώσει κατά τη διάρκεια της νέα περιοδείας της με τίτλο « Voices» στο πλαίσιο της οποίας θα επισκεφθεί και στην Αθήνα.
Παρότι η βασική της γλώσσα είναι τα γαλλικά έχει ερμηνεύσει και κομμάτια σε πολλές άλλες γλώσσες όπως τα αγγλικά, ισπανικά, ιταλικά, φλαμανδικά, γερμανικά, ελληνικά, πορτογαλικά, ρώσικα, τουρκικά, αζερικά και εβραϊκά.