ΤΡΟΧΑΙΟ-ΠΑΤΡΑ: Ολονύκτιος θρήνος έξω από το Νοσοκομείο από δεκάδες φίλους των δύο νεκρών (φωτό)

Facebook
Twitter
IMG_1266

Ο εξωτερικός χώρος του νοσοκομείου του Ριου γέμισε χθες βράδυ από πολλές δεκάδες νέα παιδιά. Κλαίγοντας και σοκαρισμένα κατέφθαναν μετά την τραγική είδηση που κυκλοφόρησε για τον χαμό των δύο φίλων τους, σε τροχαίο, χθες, στα Αραχωβίτικα. 

img_1269-2048x1536.jpeg.webp

19 και 20 χρονών παιδιά! Δημήτρης Ζαχαροπουλος και ο Νίκος Πάτσης. Είχαν πάει για μπάνιο κι έμειναν πολλούς αλλους νεους ως το βράδυ οπότε πήραν τον δρόμο επιστροφης προς την Πάτρα.

img_1277.jpeg.webp

img_1278.jpeg.webp

Κατω από συνθήκες που διερευνώνται από την Τροχαία έγινε σύγκρουση με άλλο όχημα – μηχανακι. Η μηχανή βρέθηκε… σε αυλή σπιτιού. Από την σφοδρή πρόσκρουση έχασαν την ζωή τους ο οδηγός και ο επιβάτης στη μηχανή. Στο σημείο επικράτησε πανικός.

 Ο πατέρας του ενός, Ανδρέας Πάτσης είναι γνωστός από την εταιρεία του με ήχο και φως και την συνεργασία του με το Καρναβάλι. Έκανε ανάρτηση τη νύχτα αποχαιρετώντας τον γιο του

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Κύλιση στην κορυφή