Τραγωδία στη λίμνη Μίσιγκαν: Πατέρας και αυτιστικός γιος πνίγηκαν ενώ έπαιζαν με μια μπάλα – «Πέθαναν μαζί κάνοντας αυτό που αγαπούσαν»

Facebook
Twitter
jameson-meneou-father-david-illinois-107921102

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στη λίμνη Μίσιγκαν, στις ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, όταν ένας πατέρας από το Ιλινόις και ο αυτιστικός γιος του πνίγηκαν, καθώς ένα αθώο παιχνίδι με μπάλα κατέληξε σε τραγωδία, σύμφωνα με τα σχετικά τοπικά ρεπορτάζ.

Ο 65χρονος Ντέιβιντ Μενέου και ο γιος του, Τζέιμι Μενέου, 20 ετών, είχαν βγει για ιστιοπλοΐα το απόγευμα του Σαββάτου και άραξαν σε μια αμμονησίδα κοντά στο Εθνικό Πάρκο Ιντιάνα Ντιουνς, ξεκινώντας να πετούν ο ένας στον άλλον μια μπάλα, η οποία κατέληξε στα βαθιά, σύμφωνα με το CBS News Chicago.

Ένας περαστικός προσφέρθηκε να βοηθήσει και τους ανέσυρε από το νερό, όμως ήταν ήδη αργά.

«Ο Τζέιμι ήταν η ζωή του», δήλωσε ο αδελφός του πατέρα, Ντάνιελ Μενέου, στο τοπικό δίκτυο.

jameson meneou illinois father 65 107921081

Ο Ντέιβιντ Μπέντζαμιν, μέλος της οργάνωσης Great Lakes Surf Rescue Project, δήλωσε πως οι άνεμοι πιθανότατα παρέσυραν τη μπάλα στα βαθιά και επικίνδυνα νερά, τονίζοντας ότι οι πνιγμοί στην περιοχή είναι δυστυχώς συχνοί.

«Το έχω ξαναδεί να συμβαίνει αυτό, όταν κάποιος πετάει κατά λάθος μια μπάλα μακριά από τον φίλο του, εκείνος τη χάνει και η μπάλα φεύγει με τον άνεμο προς τα βαθιά, κι αυτοί την κυνηγούν», ανέφερε.

«Το να ξέρεις κολύμπι δεν σημαίνει ότι είσαι ασφαλής στο νερό. Αν δούμε τη λίμνη Μίσιγκαν αυτή τη στιγμή, βρισκόμαστε στους 17 πνιγμούς μέχρι τις 8 Ιουλίου. Μπορεί να φτάσουμε και άλλους 30 πνιγμούς φέτος στη λίμνη».

dune acres indiana illinois father 107920239

Τα στοιχεία του οργανισμού κατέγραψαν συνολικά 51 πνιγμούς μόνο στη συγκεκριμένη λίμνη κατά το προηγούμενο έτος.

Η συντετριμμένη οικογένεια Μενέου αντλεί παρηγοριά από το γεγονός ότι οι αγαπημένοι τους άνθρωποι έφυγαν μαζί, κάνοντας αυτό που αγαπούσαν περισσότερο – παίζοντας με μια μπάλα.

«Το αγαπημένο του πράγμα στον κόσμο ήταν να παίζει με τον μπαμπά του», δήλωσε η μητέρα του Τζέιμι, Κάντας Κέλερ Μενέου, στο WMAQ.

«Ο Ντέιβιντ αγαπούσε πραγματικά τον γιο του».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Κύλιση στην κορυφή