«Βροχή» οι σφαίρες στον Ασπρόπυργο σε άγριο επεισόδιο μεταξύ Ρομά και ομογενών από την πρώην Σοβιετική Ένωση

Facebook
Twitter
aspropyrgos-roma-xrwma

Σκηνές Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή του Ασπροπύργου όπου μια ομάδα νεαρών ΡΟΜΑ συνεπλάκησαν άγρια με ομογενείς από την πρώην Σοβιετική Ένωση με το περιστατικό να καταλήγει σε μια “βροχή” από σφαίρες.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 5 το απόγευμα μέσα στον καταυλισμό Νέα Ζωή όταν οι τέσσερις ΡΟΜΑ, οι οποίοι επέβαιναν σε ένα ΙΧ αυτοκίνητο, καταδίωξαν ένα άλλο όχημα, στο οποίο επέβαιναν οι νεαροί ομογενείς.

Ακολούθησε ένας αιματηρός καβγάς και κάποια στιγμή οι ομογενείς αποχώρησαν από το σημείο και κρύφτηκαν σε μια εταιρεία, ιδιοκτησίας δύο εξ αυτών, κοντά στον καταυλισμό.

Το επεισόδιο, ωστόσο, δεν έληξε καθώς οι ΡΟΜΑ ζητούσαν εκδίκηση και τους ακολούθησαν μέχρι την εταιρεία.

Εκεί, σταμάτησαν με το αυτοκίνητό τους, έβγαλαν όπλα και αρχίσαν να “γαζώνουν” με τουλάχιστον 40 σφαίρες το κτίριο καλώντας τα μέλη της αντίπαλης ομάδας να βγουν έξω.

Από τα πυρά προκλήθηκαν φθορές στο αυτοκίνητο των ομογενών ενώ “αδέσποτες” σφαίρες κατέληξαν σε διπλανά σπίτια τρυπώντας τους τοίχους.

«Βροχή» οι σφαίρες στον Ασπρόπυργο σε άγριο επεισόδιο μεταξύ Ρομά και ομογενών από την πρώην Σοβιετική Ένωση
Σημάδια από τις σφαίρες που έπεσαν «βροχή» στη συμπλοκή των Ρομά με τους ομογενείς από την πρώην Σοβιετική Ένωση
«Βροχή» οι σφαίρες στον Ασπρόπυργο σε άγριο επεισόδιο μεταξύ Ρομά και ομογενών από την πρώην Σοβιετική Ένωση
“Αδέσποτες” σφαίρες κατέληξαν σε διπλανά σπίτια τρυπώντας τους τοίχους

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Κύλιση στην κορυφή