Επιχείρηση της ΕΛΑΣ στην Ηλεία και άλλες περιοχές της χώρας για την εξάρθρωση κυκλώματος εκμετάλλευσης αλλοδαπών – 170 προσαγωγές, 6 συλλήψεις

Facebook
Twitter
omada-dias-astynomia-190922-a.jpg-696x348

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις πρωινές ώρες της Τρίτης μεγάλη επιχείρηση της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας εμπλέκονται σε οικονομική και εργασιακή εκμετάλλευση αλλοδαπών.

Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 170 προσαγωγές και 6 συλλήψεις μελών της οργάνωσης, μεταξύ των οποίων και ο φερόμενος ως αρχηγός, ενώ έχουν συλληφθεί ακόμη 6 άτομα για άλλα αδικήματα.

Οι επιχειρήσεις εξελίσσονται σε διάφορες περιοχές της χώρας, μεταξύ των οποίων η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Λάρισα, η Μεσσηνία, η Ηλεία, η Βοιωτία και το Άργος.

Κατά τις έρευνες έχουν κατασχεθεί οχήματα, χρηματικά ποσά, διαβατήρια καθώς και ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Κύλιση στην κορυφή