17χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο – Η «κόκα» έχει την τιμητική της!

Facebook
Twitter
IMG_7367

Σοκ στην Πάτρα με 17χρονη που έκανε χρήση κοκαΐνης. Το περιστατικό φέρνει ξανά στην επιφάνεια το «κοινό μυστικό» της εισβολής ναρκωτικών στα σχολεία, με μαθητές να αγοράζουν «γραμμή» με 5 ευρώ.

Η είδηση σοκάρει: Μία 17χρονη στην Πάτρα που έκανε χρήση κοκαΐνης έλαβε τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, το ανήλικο κορίτσι ήταν μόνο του στο σπίτι όταν έκανε χρήση του ναρκωτικού. Κάποια στιγμή ένιωσε ταχυκαρδία, φοβήθηκε σύμφωνα με αστυνομικές πηγές και ενημέρωσε το ΕΚΑΒ. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί της προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες και δεν κινδύνεψε η υγεία της. Ενημερώθηκε η Ασφάλεια που συνέλαβε την ανήλικη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και τον πατέρα της για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Πώς ακούγεται; Στους περισσότερους προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι πρόκειται για ανήλικη, όμως προφανώς στη συνέχεια αντιμετωπίστηκε με αδιαφορία, αφού δεν αφορούσε… το δικό τους παιδί! Μήπως όμως αυτή η είδηση θα έπρεπε να ενεργοποιήσει άπαντες; Μα κανείς δεν γνωρίζει σε αυτή την πόλη το κοινό μυστικό ότι το «κοκόρι» (η κοκαΐνη) έχει μπει για τα καλά και στα σχολεία;

Μάλλον ξεχάσαμε την περίπτωση του σχολικού συγκροτήματος Μαρούδα, όπου 15χρονοι ντίλερς έγραφαν μέχρι και στους τοίχους του σχολείου πως… το ένα γραμμάριο «φούντας» κοστίζει 13 ευρώ! Πλέον, 16χρονα και 17χρονα δίνουν 5 ευρώ για να αγοράσουν μία γραμμή κόκας! Η οποία στην Πάτρα στοιχίζει από 50 έως και 70 ευρώ το γραμμάριο. Αλλά με 5 ευρώ ο μαθητής έχει «φτιαχτεί».

Τα ναρκωτικά έχουν εισχωρήσει στα σχολεία και μάλιστα για τα καλά. Και όποιος δεν το βλέπει, μάλλον δεν θέλει να το δει και προτιμά να ζει στον κόσμο της αδιαφορίας. Μέχρι να δούμε και κάποιο ανήλικο νεκρό από «κοκόρι».

ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ / ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Κύλιση στην κορυφή