Πούτιν: Αποδέχθηκε ορισμένα σημεία του ειρηνευτικού σχεδίου για την Ουκρανία – “Ήταν μια πρώτη ανταλλαγή απόψεων”, το μήνυμα του Κρεμλίνου

Facebook
Twitter
maketa-putin

Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν αποδέχτηκε ορισμένες προτάσεις των ΗΠΑ για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία και απέρριψε κάποιες άλλες, ενώ η Ρωσία είναι έτοιμη να συναντήσει τους Αμερικανούς διαπραγματευτές όσες φορές χρειαστεί για να επιτευχθεί συμφωνία.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ μίλησε μετά τις συνομιλίες στη Μόσχα μεταξύ του Πούτιν και του ειδικού απεσταλμένου του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, Στιβ Γουίτκοφ, και του γαμπρού του Τζάρεντ Κούσνερ, οι οποίες συνεχίστηκαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, σημειώνει το Reuters.

«Θα συναντηθούμε με τις ΗΠΑ όσες φορές χρειαστεί για να επιτευχθεί ειρήνη στην Ουκρανία», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου την Τετάρτη. Επίσης, το Κρεμλίνο εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στον Αμερικανό πρόεδρο Τραμπ για τις προσπάθειες που καταβάλλει για την επίλυση της σύγκρουσης.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Κύλιση στην κορυφή