ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΟ ΛΑΠΠΑ: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Αλέξανδρο!

Facebook
Twitter
zrqmskmjay6950309888e4f-rgsltchyiaez81br68iiv6yxea8cpiguq1dat63ybc-1

Σήμερα, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η οικογένεια, οι φίλοι , συγγενείς και ολόκληρη η τοπική κοινωνία θα αποχαιρετήσει τον Αλέξανδρο Παπαζαφείρη που έφυγε τόσο άδικα από την ζωή και χάρισε με τον θάνατό του ζωή σε συνανθρρώπους μας. Ο 30χρονος Αλέξανδρος Παπαζαφείρης, είχε τραυματιστεί σοβαρά στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ των Χριστουγέννων στην παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο Λάππα, και δύο ημέρες μετά, δυστυχώς κατέληξε.

Παρά το βαρύ πένθος τους, οι οικείοι του αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του, χαρίζοντας έτσι ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας.

Μετά το δυστύχημα, ο Αλέξανδρος μεταφέρθηκε αρχικά σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», ενώ λόγω της ανάγκης εισαγωγής σε ΜΕΘ διακομίσθηκε στο ΚΑΤ της Αθήνας. Το δυστύχημα είχε ήδη στοιχίσει τη ζωή σε έναν 16χρονο Ρομά, που επέβαινε στο δεύτερο όχημα, προκαλώντας σοκ και θλίψη στην οικογένειά του και την ευρύτερη περιοχή. Συνολικά τέσσερα άτομα είχαν τραυματιστεί και είχαν διακομισθεί στο Νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Κύλιση στην κορυφή