Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου όπου ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου ο 30χρονος

Facebook
Twitter
patra-30xronos-1200x675-1-1-1024x576

Στη σύλληψη των δύο ιδιοκτητών του νυχτερινού κέντρου προχώρησε η Αστυνομία μετά τον φονικό ξυλοδαρμό του 35χρονου.

Οι  συλλήψεις έγιναν καθώς όπως προκύπτει έχει καταστραφεί το οπτικό υλικό από τις κάμερες εντός του καταστήματος.

Το οπτικό υλικό ήταν χρήσιμο για τους αστυνομικούς προκειμένου να ερευνηθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό.

Οι δύο συλληφθέντες, 40 και 56 ετών, κατηγορούνται για ψευδή κατάθεση, υπόθαλψη και για παρεμπόδιση δικαιοσύνης κατά συναυτουργία.

Ωστόσο ο ιδιοκτήτης της εταιρείας σεκιοιύριτι τους διέψευσε λέγοντας πως τους είχε επιστρέψει το καταγραφικό σύστημα εδώ και ένα μήνα.

Υπενθυμίζεται πως οι αστυνομικοί αναζητούν 3 ακόμη άτομα που έχουν κατονομαστεί ως οι δράστες του επεισοδίου που σημειώθηκε μετά από παρεξήγηση ανάμεσα σε δύο παρέες και είχε ως αποτέλεσμα ο 35χρονος να δεχθεί βάναυσα χτυπήματα στο κεφάλι και να χάσει τη ζωή του.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Κύλιση στην κορυφή