Πάτρα: Βυθίστηκε το “συλλεκτικό” σκάφος του στη μαρίνα… και ζητά αποζημίωση από τον Δήμο

Facebook
Twitter
Screenshot-2026-01-14-220951-1-rhnqthlmbuxji1s1neffkgmiwny2bnjx6e6rvdnmgo

Σε επιστολή–καταγγελία προς τον Δήμαρχο Πατρέων προχώρησε ο Παναγιώτης Συρμής, μετά τη βύθιση του σκάφους του στη Μαρίνα Πατρών, αποδίδοντας το περιστατικό στη χρόνια εγκατάλειψη των υποδομών και στην παντελή έλλειψη μέτρων ασφαλείας. Όπως υποστηρίζει, η διοίκηση επέδειξε αδιαφορία, παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις που είχε απευθύνει για τους κινδύνους που υπήρχαν στον χώρο.

Στην επιστολή του, ο κ. Συρμής κάνει λόγο για μια πόλη που παρουσιάζει εικόνα παρακμής, παρά το γεγονός ότι αποτελεί την τρίτη μεγαλύτερη της χώρας. Αναφέρεται σε σοβαρά προβλήματα καθημερινότητας, όπως η ανεπάρκεια χώρων στάθμευσης, η ελλιπής καθαριότητα και το αυξημένο αίσθημα ανασφάλειας. Εστιάζοντας στη Μαρίνα Πατρών, επισημαίνει ότι, τέσσερα χρόνια μετά τις δεσμεύσεις της δημοτικής αρχής για αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, δεν έχει σημειωθεί καμία ουσιαστική βελτίωση. Αντίθετα, επιβλήθηκαν αναδρομικά τέλη στους ιδιοκτήτες σκαφών, χωρίς να παρέχονται επαρκείς υπηρεσίες φύλαξης ή συντήρησης.

Αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν η βύθιση του σκάφους του «Τα Φιλαράκια» (Λ.Π. 3226), ενός συλλεκτικού οικογενειακού κειμηλίου. Ο ιδιοκτήτης ζητά αποζημίωση και άμεσες παρεμβάσεις για την αποκατάσταση της ασφάλειας στη Μαρίνα.

 

Screenshot 2026 01 14 221002 Screenshot 2026 01 14 220951

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Κύλιση στην κορυφή