Πανεπιστήμιο Πατρών: Το «UP web TV» επιστρέφει και πάλι ανανεωμένο

Facebook
Twitter
Το επίσημο διαδικτυακό κανάλι του Πανεπιστημίου Πατρών – UP web TV (https://www.youtube.com/channel/UCnrADx55JNX5T9wNGWHbAPg), το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2018, επαναλειτουργεί.

Ύστερα από ένα δύσκολο διάστημα λόγω της τήρησης των αυστηρών περιοριστικών μέτρων για τη μείωση της διασποράς της νέας νόσου covid-19, το UP web TV επιστρέφει ανανεωμένο κοντά σας, όπως και το διαδικτυακό κανάλι του Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών.

“Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, θα φιλοξενούμε στο κανάλι ανθρώπους από τον κόσμο των Επιστημών, Τεχνών καθώς και Δημοσιογράφους. Επιπλέον, βασικός στόχος είναι η ανάδειξη της επικαιρότητας όπως και των δράσεων – εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Ωστόσο η προβολή του εθελοντικού έργου των φοιτητικών ομάδων του Πανεπιστημίου καθώς και η «ζωή» στην Πανεπιστημιακή Κοινότητα είναι μία από τις προτεραιότητες μας.

Η θεματολογία της πρώτης συνέντευξης, ύστερα από την επαναλειτουργία είναι αφιερωμένη στις «Νέες Τεχνολογίες και 5G», με καλεσμένο τον κ. Σπύρο Δενάζη, Καθηγητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ τη δημοσιογραφική επιμέλεια της συνέντευξης ανέλαβε η Μελιώ Κατσιφάρα – Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Εθιμοτυπίας και Εκδηλώσεων.

Μπορείτε να την παρακολουθήσετε στους παρακάτω συνδέσμους: Κανάλι UP web TV: https://youtu.be/jOcUzrpVyNw
Κανάλι ΣΠΚ:https://youtu.be/VBv6z-c41xk
Μείνετε συντονισμένοι…” αναφέρει η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top