Θάνατος τριών παιδιών: Στην Πάτρα το ανθρωποκτονιών – Κλήθηκαν γιατροί να καταθέσουν

Facebook
Twitter
Στην Πάτρα βρίσκεται την Τρίτη (15/3) κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, για την πολύκροτη υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών, η οποία ερευνάται.

Το κλιμάκιο βρίσκεται στην Πάτρα από νωρίς σήμερα το πρωί για να πάρει  καταθέσεις από γιατρούς νοσοκομείων στα οποία είχε νοσηλευτεί η Τζωρτζίνα, ξεκινώντας από το Καραμανδάνειο, γιατροί του οποίου έχουν ήδη κληθεί να καταθέσουν.

Εκτός από τους γιατρούς του Καραμανδανείου και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου (σημαντική είναι η κατάθεση του διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του ΠΠΝΠ κ. Ηλιάδη), θα καταθέσει και η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα η κατάθεση της οποίας θεωρείται μεγάλης βαρύτητας.

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα κληθούν να καταθέσουν μέλη της οικογένειας και τελευταίοι οι γονείς.

Επίσης θα κληθούν να καταθέσουν άτομα τα οποία έχουν δώσει επώνυμες και ανώνυμες μαρτυρίες σε ΜΜΕ σχετικά με την οικογένεια ενώ θα κληθεί ακόμη και το γραφείο κηδειών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Πάτρα έχουν πάει και τηλεοπτικά συνεργεία από Αθήνα, εξαιτίας της έλευσης του κλιμακίου του Ανθρωποκτονιών καθώς αυτή η εβδομάδα και η επόμενη θεωρούνται ιδιαίτερα κρίσιμες για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top