Σπ. Πολίτης στη «Match»: «Την Παρασκευή στην πλ. Γεωργίου με ποδήλατο, κράνος και… θετική διάθεση»

Facebook
Twitter
Δύο σημαντικές εκδηλώσεις αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών την Παρασκευή 3 Ιουνίου, που έχει οριστεί από τον ΟΗΕ ως η Παγκόσμια ημέρα Ποδηλάτου.

Ο ιστορικός σύλλογος κι ένας εκ των πιο πετυχημένων σε όλη την Ελλάδα με μεγάλες διακρίσεις, οργανώνει με τη συμπαράσταση του Δήμου Πατρέων και της Περιφέρειας Δ.Ελλάδας αρχικά την Ποδηλατάδα που θα ξεκινήσει στις 19.30 με διαδρομή στις οδούς: Παπαφλέσσα- Κορίνθου-Κιλκίς-Κωνσταντινουπόλεως-Μαιζώνος-Πλ.Γεωργίου Α’, αλλά και έναν αγώνισμα δεξιοτεχνίας σε πρωτότυπη πίστα (18.00) για παιδιά ηλικίας 6-14 ετών, που θα είναι αφιερωμένη στους 17 στόχους της βιώσιμης ανάπτυξης του ΟΗΕ.

Με αφορμή τις δράσεις αυτές του συλλόγου την ερχόμενη Παρασκευή, ο Πρόεδρος του ΠΟΠ, Σπύρος Πολίτης, μιλάει στη «Match» υπογραμμίζοντας πως απώτερος σκοπός είναι κάθε ηλικίας άνθρωπος να έρθει κοντά στο ποδήλατο.

«Στόχος μας μέσα από αυτές τις δύο διοργανώσεις είναι να φέρουμε ανθρώπους κάθε ηλικίας κοντά στο ποδήλατο. Το ποδήλατο είναι παιχνίδι, διασκέδαση, αθλητισμός, μέσο μετακίνησης και πολλά ακόμη», τόνισε αρχικά ο πρόεδρος του ΠΟΠ, συμπληρώνοντας: «Μας ενδιαφέρει να βγάζουμε τους πρωταθλητές του μέλλοντος, βάζοντας από την αρχή, όμως, τις σωστές βάσεις, ώστε τα παιδιά να μαθαίνουν σωστά ποδήλατο. Οι διοργανώσεις μας, όμως, απευθύνονται και σε ενήλικες, που μας ενδιαφέρουν εξίσου.

Στην Πάτρα μπορούν να κυκλοφορούν όλα τα ποδήλατα με ασφάλεια! Θα δείτε πολύ ωραία πράγματα την Παρασκευή, καθώς θα συνδυάσουμε τον αθλητισμό με τη διασκέδαση. Ας το χαρούμε».

-Σχετικά με την κατασκευή του ποδηλατόδρομου στην Πάτρα, ο κ. Πολίτης ανέφερε: «Είναι εξαιρετικά σημαντικό πως πλέον ο παραλιακός ποδηλατόδρομος έχει μπει ‘στις ράγες’ για να γίνει, αλλά δεν πρέπει να κολλήσει, αλλά να τελειώσει γρήγορα. Δεν μπορούμε να καθυστερήσουμε άλλο».

Για τις επιτυχίες του συλλόγου, ο Πρόεδρος του ΠΟΠ τόνισε: «Είναι μια συνεχιζόμενη πρόοδος τουλάχιστον τριών χρόνων. Κάναμε αρκετές αλλαγές και δικαιωθήκαμε. Είμαστε περήφανοι για τη φετινή σεζόν και θα συνεχίσουμε με όλο το Δ.Σ. τη σκληρή δουλειά, για να έρθουν ακόμα περισσότερες διακρίσεις. Επικρατεί ένα εξαιρετικό κλίμα».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top