ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ABBA: Ξανά μαζί μετά από 36 χρόνια στην πρεμιέρα της συναυλίας «Voyage» στο Λονδίνο

Facebook
Twitter

Οι ABBA συναντήθηκαν και εμφανίστηκαν ξανά δημόσια μετά από 36 χρόνια, στην πρεμιέρα της συναυλίας ABBA Voyage, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ABBA Arena στο Λονδίνο, και φαίνονται σαν να μην έχει περάσει ούτε μια ημέρα από πάνω τους.

Οι θρυλικοί ABBA στάθηκαν στο κόκκινο χαλί για φωτογραφίες και θύμισαν πολλά στους θαυμαστές τους από τη χρυσή εποχή που μεσουρανούσαν στη μουσική σκηνή, όσο ετοιμαζόντουσαν να δουν τη συναυλία με τους… ψηφιακούς εαυτούς τους να κατακλύζουν τη σκηνή.

Ο 77χρονος Benny Andersson, η 72χρονη Agnetha Fältskog, η 76χρονη Anni-Frid Lyngstad και ο 77χρονος Björn Ulvaeus, σταμάτησαν στο κόκκινο χαλί για φωτογραφίες εν μέσω ζητωκραυγασμών από τους θαυμαστές τους που βρέθηκαν εκεί.

Εν αναμονή της πρώτης εικονικής συναυλίας τους, νωρίτερα αυτό το μήνα, οι ABBA κυκλοφόρησαν εικόνες του ψηφιακού τους εαυτού που θα εμφανίζονται στη σκηνή της ομώνυμης αρένας του Λονδίνου.

abba r 2605 6 scaled abba r 2605 5 scaled

Τα ολογράμματα των θρυλικών μελών του συγκροτήματος αποτελούν δουλειά μηνών και τεχνικών λήψης κίνησης και απόδοσης και θα εμφανίζονται όπως ακριβώς έκαναν το 1979.

abba r 2605 4 scaled abba r 2605 3 scaled

Οι πρωτοπόροι της ποπ μουσικής χωρίστηκαν το 1982, δίνοντας τέλος σε μια μεγάλη καριέρα, που εκτοξεύτηκε μετά τη συμμετοχή τους στη Eurovision του 1974 με το τραγούδι Waterloo.

abba r 2605 2 scaled abba r 2605 7 scaled

Φέτος, όμως, επανενώθηκαν για να ηχογραφήσουν το ένατο στούντιο άλμπουμ τους, το Voyage σε μια «μοναδική», όπως δήλωσαν οι Benny και Bjorn, επιστροφή του συγκροτήματος στη δισκογραφία, 39 χρόνια μετά το τελευταίο τους άλμπουμ.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top