ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΑΧΑΪΑ: 7 νεκροί μέσα σε λίγες ημέρες σε χωριά

Facebook
Twitter
Ο ένας μετά τον άλλον κάποιοι ανεμβολίαστοι στην Αχαϊα χάνουν την μάχη με τον κορονοϊό! Τρεις οι θάνατοι στην Αιγείρα, άλλοι δύο στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Αιγιάλειας, και ακόμη άλλοι δύο από την Δυτική Αχαϊα προστίθενται στην λίστα.

Και εκεί που οι αρνητές εμβολίων κάνουν «σημαία» την είδηση… μιας παρενέργειας από το εμβόλιο και «βομβαρδίζουν» τα social media, η Αχαϊα καταγράφει ήδη 5 θανάτους μέσα σε λίγες ημέρες. Στο Νοσοκομείο Ρίου «χαροπαλεύουν» άλλοι 4, ενώ ο μόνος που κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα είναι ένας 25χρονος. Στην Αιγείρα «έφυγε» από τη ζωή ο ψάλτης της εκκλησίας, μία ηλικιωμένη γυναίκα και ο 53χρονος οδηγός ταξί.

Την ίδια ώρα ο ιερέας και η πρεσβυτέρα έχουν κολλήσει.  Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αίγιου, Σωτήρης Κοίλιας, στις ενότητες Αιγείρας και Ακράτας, παρουσιάστηκε το τελευταίο 20ημερο μία μεγάλη έξαρση κρουσμάτων ενώ σημειώθηκε και ένας σημαντικός αριθμός θανάτων. Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ενώ κάποιοι νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Πιστεύουμε ότι σε αυτή την κατάσταση έπαιξε ρόλο και ο χώρος της εκκλησίας, στον Άγιο Παντελεήμονα Αιγείρας, όπου υπήρχαν κάποιοι αντιεμβολιαστές. Κάποιος ψάλτης μάλιστα απεβίωσε ενώ ο παπάς της ενορίας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση» κατέληξε. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις της Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Αννας Μαστοράκου.

Μεγάλη ανησυχία προκαλούν τις τελευταίες ημέρες και τα κρούσματα κορονοϊού στα χωριά της Δυτικής Αχαΐας! Δύο οι θάνατοι τις τελευταίες ημέρες από κορονοϊό. Πρόκειται για έναν 68χρονο και έναν 70χρονο από γειτονικά χωριά της δυτικής Αχαΐας που “έσβησαν” παλεύοντας με τον ιό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 68χρονος δεν πρόλαβε να εμβολιαστεί καθώς νόσησε (όχι από κορονοϊό). Για το λόγο αυτό ανέβαλε τον εμβολιασμό μια και έπρεπε να ολοκληρωθεί η αγωγή του. Στο διάστημα όμως αυτό, προσβλήθηκε, από τον οποίο δυστυχώς κατέληξε. Πρόκειται για έναν πολύ γνωστό παραγωγό, πατέρα τριών αγοριών και πολύ αγαπητό στην περιοχή του.

Σε ότι αφορά τον δεύτερο θάνατο, πρόκειται για έναν 70χρονο ο οποίος επίσης  δεν είχε εμβολιαστεί. Ο ηλικιωμένος νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση, όμως τελικά δεν άντεξε. Οι δύσκολες στιγμές όμως για την οικογένεια δεν έχουν τελειώσεις. Καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύεται με κορονοϊό και ο γιος του 70χρονου. Η οικογένεια διατηρεί πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή. Κρούσματα, φαίνεται να υπάρχουν σε πολλά χωριά της Δυτικής Αχαΐας με ολόκληρες οικογένειες να παραμένουν σε καραντίνα. Η ανησυχία αυξάνεται καθώς έχει ήδη ξεκινήσει η λειτουργία των σχολείων!

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top