ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΧΑΪΑ: Αγώνας μπάσκετ για… καλό! Η Ακράτα συναντά τους Πυροσβέστες – Δείτε πότε και πού…

αγωνας μπασκετ 696x476 1

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ανατολικής Αιγιάλειας «Ο Δεσμός», με τη συνεργασία της Κοινότητας Ακράτας, διοργανώνει εθελοντικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ των ομάδων του Α.Ο. Ακράτας και των Πυροσβεστών Αιγιάλειας, έπειτα από πρόταση του Προϊστάμενου του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ακράτας κ. Ανδρέα Ζαφειρόπουλου.

Αυτή η εκδήλωση αποτελεί μια γιορτή εθελοντισμού, προσφοράς στον συνάνθρωπο, συμμετοχής στα κοινωνικά δρώμενα, ενώ παράλληλα προωθεί το μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς αίματος και της δωρεάς μυελού των οστών.

Για το σκοπό αυτό θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν εκπρόσωποι από το Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών «ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ». Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα μπορούν όσοι θελήσουν, να δώσουν δείγμα (σάλιο) ώστε να γίνουν μέλη της παγκόσμιας τράπεζας δοτών μυελού των οστών.

Θα μιλήσουν επίσης για την εμπειρία τους, δικοί μας άνθρωποι (μέλη του Δεσμού) που έχουν βρεθεί συμβατοί δότες και έχουν χαρίσει ζωή σε συνανθρώπους μας.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου

στο κλειστό γυμναστήριο Ακράτας «Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος» στις 18:00.

FB IMG 1706531338531

You may also like

Comments are closed.