ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Αχαΐα- Αγρότες: Επιμένουν στις κινητοποιήσεις – Πού θα στήσουν μπλόκα την Τετάρτη

photo 2024 02 07 19 49 30 2

Οι αγρότες και της Αχαΐας, είναι αποφασισμένοι να σκληρύνουν τη στάση τους και να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, με τον αποκλεισμό δρόμων και εθνικών οδών.

Ειδικότερα, οι αγρότες του Αιγίου, την Πέμπτη, για έβδομη ημέρα, θα συγκεντρωθούν 6-8 το απόγευμα, στο ύψος της γέφυρας του Σελινούντα, ενώ όπως είπαν  «θα μαζευτούμε την ίδια ώρα και τότε θα αποφασίσουμε εάν θα προχωρήσουμε, όπως και την Τετάρτη, σε συμβολικό κλείσιμο για λίγη ώρα, της Ολυμπίας Οδού ή θα πάμε σε κάποιο άλλο σημείο».

Κινητοποίηση και την Πέμπτη, για τους αγρότες της Δυτικής Αχαΐας αλλά το απόγευμα, αυτή τη φορά. Σύμφωνα, με το πρόεδρό τους, Γιώργο Βεσκούκη, θα συγκεντρωθούν στις 7 το απόγευμα, στον κόμβο της Κάτω Αχαΐας (Φανάρια). Μπλόκα και για τους αγρότες του Ερυμάνθου, όπου σταθερά θα βρεθούν σε δυο σημεία, στις 11 το πρωί, στου Κουρλαμπά και στο Σταυροδρόμι.

Οι αγρότες δηλώνουν ότι δεν θα κάνουν πίσω ούτε μισό βήμα στις βασικές τους διεκδικήσεις καθώς ζητούν αφορολόγητο πετρέλαιο, επτά λεπτά/κιλοβατώρα στο ρεύμα, κρατική επιδότηση σε εφόδια και ζωοτροφές, αναθεώρηση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, αποζημιώσεις στο 100%, αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος στα προϊόντα και φρένο στις ελληνοποιήσεις.

 

ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΠΑΤΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

 

 

 

You may also like

paidiki paxysarkia 25 1 24.jpg ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Παχυσαρκία: Το 50% δεν τρώνε φρούτα και λαχανικά, εγκατέλειψαν τη μεσογειακή διατροφή, προτιμούν αναψυκτικά από το νερό

Η παχυσαρκία είναι μία χρόνια, πολυπαραγοντική, πολυσυστηματική, δύσκολα αντιμετωπίσιμη και υποτροπιάζουσα νόσος, που απαιτεί διεπιστημονική ...

Comments are closed.