ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Αχαΐα: Αναβαθμίζεται το χιονοδρομικό κέντρο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Mετά και την ολοκλήρωση των απαραίτητων διαβουλεύσεων μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων, το έργο «Αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων», είναι έτοιμο να επαναδημοπρατηθεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, αφού πρώτα εγκριθεί από την οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας.

Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη 3/5/22 η Οικονομική επιτροπή συνεδρίασε και έλαβε την απόφαση για ακύρωση της προηγούμενης διαγωνιστικής διαδικασίας με στόχο την άμεση επαναπροκήρυξη νέας η οποία και θα περιλαμβάνει όλες τις συμφωνηθείσες τροποποιήσεις.

Έτσι, θα συνεδριάσει εκ νέου την ερχόμενη εβδομάδα με θέμα την έγκριση της νέας προκήρυξης του διαγωνισμού. Παράλληλα, το διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης «Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων ΑΕ ΟΤΑ» έλαβε ομόφωνη απόφαση έγκρισης των νέων τεχνικών δελτίων στην συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 15/04/22 για λήψη απόφασης πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Όλο το προηγούμενο διάστημα, μετά από στενή συνεργασία του διοικητικού συμβουλίου του χιονοδρομικού κέντρου και των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, αλλά και με την προσωπική εμπλοκή του Περιφερειάρχη και του Δημάρχου Καλαβρύτων έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες οι οποίες απαιτούνταν για την επιτυχή επαναδημοπράτηση του διαγωνισμού ενώ ελήφθησαν σοβαρά υπόψιν και τα σχόλια των ενδιαφερομένων τα οποία και κατατέθηκαν δημόσια σε ανοιχτή διαβούλευση που πραγματοποίησε τον μήνα Φεβρουάριο η Περιφέρεια.

Στόχος όλων των εμπλεκόμενων φορέων παραμένει η άμεση ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων διαδικασιών ώστε η ολοκλήρωση του έργου να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν.

You may also like

Comments are closed.