ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΑΧΑΪΑ – ΔΕΕΠ ΝΔ: Προσκλητήριο στη σημερινή συγκέντρωση με Μ. Χρυσοχοϊδη

Facebook
Twitter

 

ND5

Σήμερα η πολιτική εκδήλωση, με ομιλητή τον πρώην Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και βουλευτή B’2 Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που διοργανώνει η ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας, στις 7:30 το απόγευμα, στο Σταυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο στα Βραχνέικα.

Το οδοιπορικό του κυρίου Χρυσοχοΐδη, ξεκίνησε από το πρωί της Τετάρτης, από το Αίγιο, όπου επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας, συναντήθηκε με τον πρόεδρο και μέλη της ΔΗΜΤΟ Αιγιάλειας, στελέχη και εθελοντές, ενώ στη συνέχεια περιόδευσε στο εμπορικό κέντρο.

Στις 11:30, ο κ. Χρυσοχοΐδης, βρέθηκε στο εκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας στην Κάτω Αχαγιά και συναντήθηκε με τον πρόεδρο και μέλη της ΔΗΜΤΟ, στελέχη, εθελοντές καθώς και πολίτες της περιοχής.

Το μεσημέρι προγραμματίστηκε περιοδεία του στο εμπορικό κέντρο της Πάτρας.

Στο οδοιπορικό του, τον συνοδεύουν ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης και οι υποψήφιοι βουλευτές Χριστίνα Αλεξοπούλου, Ανδρέας Κατσανιώτης, Ιάσονας Φωτήλας, Άγγελος Τσιγκρής, Έφη Γιαννιά, Ανδρέας Τσώκος, Γιώργος Τσίρης, Νίκος Σπηλιόπουλος, Αθηνά Τραχήλη, Κατερίνα Καραφωτιά, Γιώτα Παυλοπούλου και Γιάννης Κουκουβέλας.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top