ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Αχαΐα: Έπασχε από ανορεξία και κατάθλιψη η 44χρονη που βρέθηκε μουμιοποιημένη στο σπίτι της

4 7

Κατάθλιψη και ανορεξία οι βασικές αιτίες του θανάτου της 44χρονης Βασιλικής, ο οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στο χωριό Καλάνος Αχαϊας.

Η 44χρονη βρέθηκε ξαπλωμένη στο κρεβάτι της και μουμιοποιημένη, ενώ μέχρι ώρας δεν έχει διευκρινιστεί ο χρόνος θανάτου της.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του χωριού Παναγιώτης Σταθόπουλος, η 44χρονη είχε μέρες να δώσει σημεία ζωής με αποτέλεσμα οι γείτονες της στο χωριό να την αναζητούν:

“Δυστυχώς όταν πήγα να την ψάξω στο σπίτι της ήταν πλέον αργά την βρήκα νεκρή και σε άσχημη κατάσταση. Η Βασιλική τα τελευταία πέντε χρόνια είχε επιστρέψει στο χωριό, αλλά ήταν απόμακρη δεν κατάφερε ποτέ να κοινωνικοποιηθεί. Την είχαν πλησιάσει κάποιες κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου, την είχαν ρωτήσει αν θέλει κάτι, αλλά εκείνη είχε αρνηθεί την όποια βοήθεια. Ο αδελφός που είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος της, της πήγαινε τρόφιμα που και που. Μάλιστα την τελευταία φορά που την επισκέφτηκε εκείνη δεν του άνοιξε, με αποτέλεσμα να βρεθούν τα τρόφιμα έξω από την πόρτα”.

You may also like

Comments are closed.

221203143152 kontaxis dikigoros kivotos ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Επίθεση σε κυβέρνηση και Ιερώνυμο από τους δικηγόρους του π. Αντωνίου – «Πέταξαν, παράνομα, στον δρόμο την οικογένεια του»

Την απομάκρυνση του πατρός Αντωνίου από όλες τις δομές της «Κιβωτού», σχολίασε ο ένας εκ των συνήγορών του, Θρασύβουλος ...