ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Αχαΐα: Φεύγουν «κατά κύματα» οι αδειούχοι του Αυγούστου

Facebook
Twitter
Πρώτη Αυγούστου σήμερα και βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η μεγάλη έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου.

Η μαζική φυγή από την Πάτρα και τα υπόλοιπα μεγάλα Αστικά Κέντρα, ξεκίνησε σταδιακά από το απόγευμα της Παρασκευής και αναμένεται να κορυφωθεί σήμερα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την Αστυνομία, μεγάλη κίνηση διαπιστώθηκε στις Εθνικές Οδούς Πάτρας-Αθήνας και Πάτρας-Πύργου, ενώ πολλοί εκδρομείς αναμένεται σήμερα να κινηθούν με τα μέσα μαζικής μεταφοράς προς την Αθήνα και στη συνέχεια στον Πειραιά για να επιβιβαστούν σε πλοία της γραμμής για τα νησιά του Αιγαίου.

Η έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου, σε συνδυασμό και με την επιστροφή εκείνων του Ιουλίου, έχει θέσει σε επιφυλακή την Τροχαία. Στους δρόμους βρίσκονται διαρκώς αστυνομικοί, οι οποίοι επεμβαίνουν σε σημεία όπου η μεγάλη κίνηση των οχημάτων δημιουργεί προβλήματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η φετινή έξοδος είναι σημαντικά αυξημένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ενώ οι περισσότεροι αδειούχοι κατευθύνονται σε δημοφιλείς προορισμούς της Ηλείας, της Μεσσηνίας, της Ανατολικής Αιγιάλειας και της Κορινθίας. Τα έκτακτα μέτρα της Τροχαίας θα εξακολουθήσουν να είναι σε ισχύ μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top